• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Kleinverbruik Consumptiemunten en muntjes bedrukt met een eigen opdruk: al vanaf 100 stuks

24
Consumptiemunten en muntjes bedrukt met jouw eigen ontwerp; en dat al vanaf 100 stuks. Ideaal voor een klein feestje of evenement, sportkantine of koffiebar. Eenvoudig te ontwerpen met onze online ontwerpstudio.
Lees meer
Sorteren op:
Bestseller
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk

Consumptiemunten en muntjes bedrukt met jouw eigen ontwerp; en dat al vanaf 100, 50 of soms zelfs 10 stuks. Ons assortiment speciaal gericht op een klein feestje, evenement, sportkantine of koffiebar.

Speciaal assortiment consumptie munten voor kleinverbruik, al vanaf 100 stuks

We hebben dit assortiment speciaal ontwikkeld om consumptiemunten in verschillende vormen en maten aan te bieden voor onze klanten die geen bulk hoeveelheid nodig heeft, maar wel graag een eigen ontwerp, foto of tekst op de munten zou willen hebben. Zo kunnen wij je toch helpen aan een kleine hoeveelheid consumptiemuntjes helemaal naar wens. Al voor 100 muntjes gaan wij voor jou aan de slag.

Bedrukt muntjes ontwerpen

Jouw nieuwe consumptiemunten zijn eenvoudig te ontwerpen met onze online ontwerpstudio. Je kunt hier zelf afbeeldingen inladen, teksten toevoegen of een plaatje uit onze plaatjesbank downloaden. Mocht het niet helemaal lukken om jouw ontwerp in de ontwerpstudio te maken, neem dan even contact op. Wij kunnen altijd een ontwerp voor je klaarzetten of een ontwerp laten maken door één van onze tekenaars.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »