• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Bureau naambordje voor een professionele uitstraling

32
Met een bureau naambordje maak je op een professionele manier jouw naam en functietitel kenbaar. Het assortiment van CombiCraft bestaat uit verschillende kantoor naambordjes die je kunt personaliseren voor een mooie match met jouw werkomgeving.
Lees meer
Sorteren op:

Bureau naambordjes met naam en functietitel

Bureau naambordjes zijn bordjes met je voor- en achternaam, en eventueel functietitel, die je op een bureau of balie kan plaatsen. Een stijlvol bureau bordje zorgt voor een professionele uitstraling. Voor bepaalde beroepen, zoals artsen en advocaten, kan een tafelnaambord bijdragen aan een professioneel imago. Het draagt bij aan het vertrouwen van klanten en patiënten in de expertise en betrouwbaarheid. Naast een professionele uitstraling, zorgt het ook voor een snelle identificatie. Dit is handig voor je collega’s en eventuele bezoekers of klanten. Een tafelnaambord is ook handig om neer te zetten bij vergaderingen, colleges, meetings of conferenties.

Verschillende soorten kantoor naambordjes 

Bij CombiCraft vind je diverse bureau naambordjes. Modellen die je keer op keer kunt gebruiken of juist speciaal voor jou gemaakt zijn. Zo is de blanco Kelby multifunctioneel omdat je deze kunt beschrijven met een whiteboard marker. Hierdoor kun je het bordje uitlenen aan collega's en gebruiken voor allerlei evenementen. Liever een bordje op maat? Kies dan voor een van onze aluminium bureau naambordjes met een acrylaat inschuifstrook. Hierop graveren wij jouw naam, bedrijfsnaam en/of functietitel in een van onze mooie lettertype designs. De zilveren Royale biedt bijvoorbeeld genoeg ruimte voor personalisatie.

Maak je eigen tafelnaambord

Heeft jouw bedrijf een huisstijl of heb je een specifiek design in gedachten? Een bureau bordje maak je bij CombiCraft makkelijk naar wens. Kies bijvoorbeeld het naambordje Kelby met eigen ontwerp van plexiglas. Dit tafelnaambord is gemaakt van 3 mm zwaar plexiglas, waardoor deze sterk en stevig op elke tafel blijft staan. Het naambordje maak je geheel naar wens met bijvoorbeeld je eigen foto, logo of kleurgebruik. 

Bestel jouw bureau naambordje bij CombiCraft

Bureau naambordjes van hoge kwaliteit met een scherpe prijs vind je bij CombiCraft. Maak de naambordjes naar wens of kies een van onze standaard ontwerpen. Contacteer ons voor vragen via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen


Kan ik naambordjes bestellen voor verschillende afdelingen of teams binnen mijn organisatie?

Dat kan zeker! Wij adviseren dan om het gewenste aantal (bijv. 10 stuks) in 1x in de winkelwagen te zetten en af te rekenen. Vervolgens kun je de gewenste teksten opgeven in een Excel bestand. Zet alle teksten of namen onder elkaar in kolom A en mail dit naar [email protected] met je ordernummer. Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling goed wordt afgehandeld.

Mijn gewenste maat kan ik niet vinden, is er ook maatwerk mogelijk?
Wil je graag een andere maat? Kijk dan in de categorie Tafelbordjes maken, waarbij je kan kiezen uit verschillende afmetingen, materialen en ontwerpen.

Wat is de levertijd van een bureau bordje?
De levertijd is afhankelijk van het gekozen product. Bij elk product vind je een indicatie van de levertijd. Mocht je specifieke informatie willen over de levertijden, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »