• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Messing sleutelhangers voor een luxe beleving

31
Een messing sleutelhanger straalt kwaliteit uit. De combinatie van het massieve materiaal en de goudachtige glans weergeeft het gevoel van een luxe beleving. In ons uitgebreide assortiment vind je ook stijlvolle vernikkelde of gebruineerde sleutelhangers.
Lees meer
Sorteren op:
€24,95

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

€27,95

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

€21,50

Deliverytime

€21,50

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Offerte

Deliverytime

Zilveren, bronzen of gouden sleutelhanger

Messing wordt ook wel geelkoper genoemd omdat de kleur lijkt op goud. Die goudachtige kleur maakt messing erg gewild gezien de betaalbaarheid tegenover een echt massief gouden sleutelhanger. Geen liefhebber van goud? Bij sommige producten hebben we ook vernikkelde of gebruineerde modellen, zodat de sleutelhanger een zilveren of bronsachtige kleur krijgt. De Philadelphia hotel sleutelhanger met kwast is bijvoorbeeld zowel in gepolijst messing als mat vernikkeld messing verkrijgbaar.

Krachtige, zware sleutelhanger van messing

Naast de prachtige goudachtige kleur, is ook het massieve materiaal van messing erg bijzonder. Messing is daarbij wel relatief kostbaar, maar dit roestvrije materiaal blijft jarenlang mooi. Het is corrosiebestendig, hoewel het wel iets kan verkleuren als het veel wordt blootgesteld aan de buitenlucht. Daarnaast is een sleutelhanger van messing relatief zwaar. Een zware sleutelhanger, zoals de Capital, heeft een aantal voordelen. Het oogt en voelt als een echt kwaliteitsproduct. Daarnaast vergroot het de veiligheid. Per ongeluk een sleutelhanger vergeten in je zak gebeurt niet zo snel als de sleutelhanger 250 gram weegt.  

Gouden sleutelhanger voor bijzondere momenten

Hotel sleutelhangers van messing passen bij een luxe hotel dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. In ons assortiment vind je verschillende messing sleutelhangers zoals klassieke klokmodellen en moderne labelvormige modellen. Een van onze bestsellers is de ovale hotel sleutelhanger Felix. Deze sleutelhanger is verkrijgbaar in diverse maten en vormen. De grote sleutelring is kenmerkend voor de ovale sleutelhanger en geeft de sleutelhanger extra gebruiksgemak. Veel van onze messing hotel sleutelhangers kunnen voorzien worden van een gravering zoals een nummer, tekst, logo of symbool. 

Messing sleutellabels voor bijzondere momenten

Het assortiment van sleutellabels bestaat uit blanke of geborstelde messing. Blank messing betekent dat de sleutellabel helemaal glad is, terwijl de geborstelde variant een subtiele afwerking heeft. De messing labels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes en hebben een gat aan de bovenzijde. Je kunt ook kiezen uit een goudkleurige bevestiging, zoals een S-haak, sleutelring, S-haak met sleutelring of wartel met sleutelring. Zo kun je je gouden sleutelhanger meteen gebruiken.  

Bestel jouw messing hotel sleutelhangers bij CombiCraft

Hotel sleutelhangers van messing zijn een echt kwaliteitsproduct. Naast de klassieke gouden kleur kunnen we messing ook vernikkelen of bruineren. Contacteer ons voor vragen via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380. Laat gasten zien dat je staat voor luxe.

Veelgestelde vragen

Welke messing sleutelhanger is het populairst in de hotellerie?
De messing sleutellabels zijn in hotels en b&b's een grote favoriet, net als de ovaalvormige hotel sleutelhanger Lunette. Ook de Philadelphia en Charleston zijn twee populaire modellen. 

Wat is de levertijd van messing hotel sleutelhangers?
Dit is afhankelijk van de gekozen sleutelhanger en of deze gepersonaliseerd moet worden. Bij een messing sleutelhanger kun je uitgaan van minimaal 2 weken gezien de CNC gravering met de hand wordt ingelegd. Heb je de bestelling sneller in huis nodig? Dan raden wij goudkleurig aluminium aan. Bij elk product geven we een indicatie van de levertijd aan en dit vind je ook terug in de bestelbevestiging. 

Kun je sleutelhangers van messing personaliseren?
Ja, al onze messing sleutelhangers worden CNC gegraveerd en, indien nodig, ook met kleur ingelegd. Dit zorgt ervoor dat de gravering diep en mooi in de sleutelhanger komt te liggen. Per product wordt aangegeven of deze gegraveerd kan worden. Het verschilt per product op welke zijde de gravering komt en hoeveel nummers en/of tekens erop gegraveerd kunnen worden. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »