• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Garderobemunten in allerlei formaten, materialen, vormen en kleuren

22
CombiCraft heeft een breed assortiment garderobemunten. Van goedkope standaard oplossingen voor een eenmalige evenementen tot een op maat gemaakt garderobenummers volledig in jouw eigen stijl.
Lees meer
Sorteren op:

Beetje hulp bij het vinden van de geschikte garderobemunten of nummers? Geen probleem. We hebben een aantal simpele stappen gemaakt die jouw op weg gaan helpen. Kom je er niet uit? Je kunt ons altijd even bellen voor advies. 


1. Ga je de garderobenummers of munten éénmalig gebruiken?

Garderobemunten zijn duurzame munten die vele malen gebruikt kunnen worden. Misschien zijn onze wegwerp papieren garderobenummers een beter alternatief voor een tijdelijke garderobe? Deze oplossing is in ieder geval goedkoper (en ook milieuvriendelijker!) bij éénmalig gebruik. 

2. Ben je opzoek naar een goedkope oplossing?

Is het belangrijk om te kiezen voor een goedkope oplossing, dan zijn onze Apollo Plexiglas rechthoekige garderobemunten een simpele en tevens goedkoopste oplossing, eventueel is deze munt er ook in een ronde variant. Een andere budget optie zijn de garderobemunten van plastic rond

3. Op zoek naar een garderobemunt in jouw eigen stijl?

Wanneer het neerkomt op het kiezen van de juiste garderobe munten, komt het meestal neer op welke stijl spreekt jouw aan? En wat past er bij jouw evenement, restaurant of theater? We bieden zowel plexiglas, acrylaat, aluminium en messing aan en kunnen wij allemaal voorzien van jouw logo, afbeelding of nummering. Je kunt ook altijd een aanvraag doen voor een garderobemunt in een specifieke vorm of afmeting naar wens. We helpen jou graag op weg naar dé garderobemunt die jij voor ogen hebt. 

4. Wil je ook passende nummertjes op de kapstokken of haken plakken?

Het lijkt misschien niet het eerste wat bij je in gedachte komt.. maar wanneer je de garderobemunt meegeeft aan de klant, wil je nog wel weten welk nummer er bij de jas of tas hoort die achterblijft. Veel van onze klanten kiezen ervoor om zelfklevende nummerplaatjes op de kapstok te plakken. Acrylaat nummerplaatjes met dubbelzijdige tape zijn hiervoor een perfecte en vanaf 1 stuks verkrijgbaar. Vanaf 1000 stuks zou je ook bedrukte munten met tape kunnen overwegen.

TIP: Garderobemunt kwijt? Al vanaf 1 stuks maken wij voor jou een vervangend exemplaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »