• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

3D Letters & Cijfers

Ons assortiment van 3D cijfers en letters. Ook wel losse of cijfers en letters genoemd. Kun je niet vinden wat je zoekt? Doe een aanvraag bij ons en wij denken graag mee.

CombiCraft heeft een ruim assortiment van 3D Letters, Cijfers en Symbolen om jouw creatie werkelijkheid te maken. Wij hebben 3D letters om op te hangen aan een wand of muur of om neer te zetten. Verkrijgbaar in vele mooie kleuren, verschillende afmetingen en diverse materialen: acrylglas / plexiglas, Acrylaat, PVC, hout, karton, aluminium, RVS / Edelstaal en messing.

Kun je niet helemaal vinden wat je zoekt? Je kunt altijd een aanvraag bij ons doen en kijken wij wat we voor jouw kunnen betekenen. Naast onze standaard producten maken wij veel producten op maat. We denken graag mee in oplossingen!

Plexiglas 3D Letters, Cijfers of Woorden

Plexiglas Letters en Cijfers zijn uitstekende oplossing voor mooie gesneden letters met een hoogwaardige glans. Plexiglas 3D letters zijn uitstekend te gebruiken als mooie fijn afgewerkte wanddecoratie voor zowel binnen als buiten.

Plexiglas is beschikbaar 13 verschillende kleuren: Wit, Geel, Oranje, Rood, Licht Groen, Donker Groen, Grijs Blauw, Zwart, Zilver-Metallic, Goud-Metallic en Transparant. Bij transparant zijn de 3D letters doorzichtig, alle andere kleuren zijn niet transparant en hebben volle kleuren. In spiegel kun je jezelf zien. Plexiglas letters zijn standaard verkrijgbaar van 4 tot 30 cm. Andere afmetingen doen wij op aanvraag. 

Plexiglas Losse Woorden

Uiteraard is het mogelijk om woorden te creëren van losse plexiglas 3D letters, maar wij bieden ook veel aan elkaar geschreven of samengestelde woorden. Dit maakt het ontwerp soms mooier, maar soms ook gemakkelijker om te bevestigen of een bepaalde stijl aan te houden.

Acrylaat 3D Letters

Acrylaat is een kunststof dat vooral voor kleine dunne 3D letters een mooie en betaalbare oplossing bied. Acrylaat is er daarnaast al vanaf 0,5mm dikte (op aanvraag) beschikbaar waardoor losse dunnere letters goed mogelijk zijn. Standaard leveren wij 3D Letters in Acrylaat in een dikte van 1,6 of 3 mm. Acrylaat is daarnaast beschikbaar in 9 verschillende kleuren. 

Aluminium 3D Letters & Cijfers

Voor een metalen variant van een 3D Letter is aluminium het meest gangbaar. Aluminium is een semi-sterk maar licht materiaal met een mooie afwerking. 

Aluminium is beschikbaar in 7 verschillende kleuren, waaronder ook brons en goud afwerking. Daarnaast is er ook elox aluminium in de kleuren rood, groen, blauw en zwart beschikbaar. 

RVS / Edelstaal 3D Letters & Cijfers

Andere opties zijn Edelstaal/RVS (roestvaste) Letters en Cijfers in 3D. RVS is veel sterker dan aluminium en vervormd nauwelijks onder extreem gewicht of hitte. Wij werken voor onze RVS letters en cijfers altijd met kwalitatief RVS, en niet alleen met een glascoating. Eventueel leveren wij ook 3D letters met een poedercoating. 

Messing 3D Letters & Cijfers

Messing is vooral een erg mooi materiaal welke de 3D Letters en Cijfers een chique uitstraling geeft. Messing is daarbij ook relatief kostbaar maar wel bijzonder duurzaam materiaal. Messing wordt ook wel aangeduid met de naam geelkoper aangezien de kleur lijkt op de kleur van goud. De kleur van messing kan iets veranderen in de buitenlucht, maar messing is een materiaal dat niet roest. 

Speciaal voor het luxere segment leveren wij ook messing letters met een gepolijste of gesatineerde afwerking. 

FAQ

 

Kan ik 3D letters bestellen in mijn eigen lettertype?

Wij maken wij veel producten op basis van specifieke wensen van de klant. Vrijwel al onze 3D letters kunnen wij leveren in elk gewenst lettertype, afmeting of materiaal. Op basis van een aanvraag kunnen wij altijd vrijblijvend offerte doen.

Hoe bevestig ik mijn 3D letters op de muur?

Je kunt er uiteraard voor kiezen een letter te bestellen zonder specifieke bevestiging of afwerking en zelf te zoeken naar een goede manier om de letters te bevestigen. Wij leveren daarnaast ook veel letters met een specifieke bevestiging zoals tape, gaten of busjes met schroeven.

  • Tape - Wij leveren vrijwel alle letters ook met tape aan de achterzijde, zodat je de 3D letters gemakkelijk en direct kan bevestigen (wel even de ondergrond ontvetten).
  • Gaten - Er is bij sommige materialen ook de mogelijkheid om deze met boorgaten te leveren. Let er wel op dat gaten door de letters heen worden geboord en dus zichtbaar zijn aan de voorkant.
  • Busjes met schroeven - Een andere optie is het werken met schroefjes en busjes aan de achterzijde. Deze schroeven en busjes vallen achter de letter (niet zichtbaar aan de voorzijde). Deze optie is niet mogelijk bij hele kleine letters, omdat de letter groot genoeg moet zijn om het busje achter te laten verdwijnen. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »