• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Steeketiketten voor planten om te bedrukken of te beschrijven

14
Steeketiketten vind je bij CombiCraft in diverse formaten, kleuren en materialen. Plantenlabels kun je beschrijven of bedrukken met een TT-printer of laserprinter. Ontdek het uitgebreide assortiment en breng overzicht aan in de tuin.
Lees meer
Sorteren op:
350 micron
350 micron
€3,49

Deliverytime

350 micron
€3,89

Deliverytime

350 micron
€4,19

Deliverytime

350 micron
€59,95

Deliverytime

350 micron
€49,95

Deliverytime

600 micron
600 micron
1000 micron
€2,29

Deliverytime

1000 micron
€2,95

Deliverytime

1000 micron
€4,95

Deliverytime

1000 micron
1000 micron
€4,95

Deliverytime

Voor laserprinter

Plantenlabels en plantenstekers om overzicht te creëren

Plantenlabels zijn onmisbaar in de tuin. Met een steeketiket geef je extra informatie over het groeiende plantje of zaadje. Dit kan bijvoorbeeld door de plantensoort op het etiket te schrijven of deze te gebruiken als een plantenpaspoort. Ook kan een set gekleurde plantenstekers ingezet worden als kleurcodering, bijvoorbeeld om een prijscategorie of plantensoort weer te geven in een tuincentrum. Kortom: je kunt steeketiketten op allerlei manieren gebruiken om overzicht aan te brengen in jouw tuin of tuincentrum. 

Losse steeketiketten om te beschrijven

Op een steeketiket kun je informatie op verschillende manieren noteren. Onze losse plantenstekers kun je met de hand beschrijven en/of voorzien van handige stickers. Het is belangrijk is om de juiste dikte te kiezen, zodat je de plantensteker snel in de grond kunt duwen en efficiënt kunt werken. De diktes variëren van 350 micron tot 1000 micron. Hierbij geldt: hoe dikker, hoe steviger. Onze blanco steeketiketten van 1000 micron steek je bijvoorbeeld in één keer in de grond. Alle losse steeketiketten zijn gemaakt van PVC. Dit materiaal heeft een vuilafstotend oppervlak waardoor ze bestand zijn tegen chemie, water, olie en vet. Door deze beschermlaag zijn de labels beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf en blijft jouw geschreven tekst goed leesbaar. 

Steeketiketten op vellen voor laserprinters

Naast beschrijfbare plantenlabels, vind je in ons assortiment ook steeketiketten voor verschillende printers. Laserprinter steeketiketten zitten vaak op vellen of sheets zodat je deze makkelijk in de printer kunt leggen. Onze laserprinter steeketiketten van 20 x 120 mm zijn gemaakt van een stevige PET-kunststof van 200 micron. Dit materiaal is extreem weerbestendig en dus perfect voor buitengebruik. Voorzie de plantenlabels met een opdruk van bijvoorbeeld jouw logo, een barcode, de verzorgingsinstructies of een QR code die leidt naar meer informatie.

Steeketiketten op rol voor TT-printer

Steeketiketten op rol kun je bedrukken met een thermotransferprinter, ook TT-printer genoemd. Onze steeketiketten voor TT-printers zijn gemaakt van robuust en weerbestendig PVC. Dit materiaal is UV- en waterbestendig en bestand tegen chemische stoffen. Hierdoor blijft jouw opdruk lang mooi. In ons assortiment vind je TT-printer steeketiketten met een dikte van 350 micron in verschillende maten en kleuren. Bestsellers zijn onze PVC steeketiketten van 25 x 120 mm. Deze plantenstekers zijn verkrijgbaar in geel, blauw, oranje en rood waardoor ze ideaal zijn om in te zetten als kleurcodering.

Bestel jouw steeketiketten voor planten bij CombiCraft

Steeketiketten maken het werken in de tuin overzichtelijk. Bij CombiCraft kun je kiezen uit diverse formaten, kleuren, diktes en materialen zodat je efficiënt kan werken. Contacteer ons voor vragen via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen


Krijg ik de steeketiketten makkelijk in de grond?

De plantenlabels met een dikte van 1000 micron kun je direct in de grond steken. Voor de andere steeketiketten geldt dat je eerst een klein gaatje in de aarde moet maken, voordat je het plantenlabel in de grond steekt.

Kan ik op de steeketiketten schrijven?
Onze plantenstekers kun je beschrijven met een ballpoint of (watervaste) stift. Een uitzondering hierop zijn onze steeketiketten van 1000 micron, die kun je niet beschrijven met pen vanwege de dikte. Gebruik hiervoor een stift. 

Zijn de steeketiketten herbruikbaar?
Onze steeketiketten van 1000 micron kunnen hergebruikt worden. Bij onze minder dikke steeketiketten hangt dit af van de intensiteit van het gebruik. Over het algemeen geldt dat deze voor eenmalig gebruik zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »