• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

QR-code bordjes met diverse opdrukken voor meerdere gelegenheden

16
Bij CombiCraft vind je QR-code bordjes in verschillende ontwerpen en kleuren. Kies uit een standaardontwerp of ga voor een QR-code bordje met je eigen tekst. Met een QR-code kunnen bezoekers of gasten snel van informatie worden voorzien.
Lees meer
Sorteren op:
€4,49

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

Eigen tekst
€4,49

Deliverytime

Eigen tekst
€4,49

Deliverytime

Eigen tekst
€4,49

Deliverytime

Eigen tekst
€4,49

Deliverytime

QR-code bordjes om bezoekers van informatie te voorzien

Bij CombiCraft bieden wij een uitgebreid assortiment van QR-codebordjes aan, verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en varianten. Deze bordjes met QR-codes zijn ideaal om gasten, bezoekers of toeristen op elke gewenste locatie snel en eenvoudig van informatie te voorzien, zonder extra personeel in te zetten. Je kunt elke gewenste link opgeven, die wij vervolgens omzetten in een QR-code.

Bordjes met QR-code met diverse opdrukken

In ons assortiment vind je een ruime collectie bordjes met QR-codes, variërend van standaardbordjes met enkel een QR-code tot bordjes met specifieke opdrukken zoals "Bestel hier". Bovendien bieden we de mogelijkheid om bordjes te bestellen met een eigen gewenste tekst. Mogelijke teksten kunnen zijn: "Scan mij", "Meer informatie", "Plattegrond", "Scan voor menu".

Het is ook mogelijk om het bordje bijvoorbeeld in te zetten om klanten gemakkelijk een afspraak te laten maken door het te scannen, of om mensen naar jouw sociale media te leiden. Plaats hiervoor een tekst die duidelijk maakt wat er gebeurt wanneer de QR-code wordt gescand. Elk bordje wordt aan beide zijden bedrukt in zwart of wit, afhankelijk van de basiskleur.

QR-code bordjes voor horeca als restaurants

De QR-code bordjes met een eigen tekst zijn ideaal om te plaatsen in de horeca, zoals in een restaurant of café. Plaats bijvoorbeeld de tekst "menu" of "menukaart" op het QR-bordje. Op deze manier is het voor gasten duidelijk dat zij door middel van het bordje te scannen bijvoorbeeld terechtkomen bij de menukaart om van daaruit direct een bestelling te plaatsen. Zo wordt het ordersysteem efficiënter. Jij bepaalt waar gasten naartoe worden geleid wanneer de QR wordt gescand.

De bordjes kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, maar bij harde wind raden wij echter af om de QR-codebordjes buiten te plaatsen vanwege het risico dat ze kunnen wegwaaien. 

Bestel vandaag nog een QR code bordje bij CombiCraft

Bij CombiCraft vind je QR-code bordjes voor scherpe prijzen. Of je nu gaat voor een QR-code bordje met of zonder tekst, het is al mogelijk vanaf 1 stuk. Contacteer ons voor vragen via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380. 

Veelgestelde vragen

Kan ik een QR-code bordje vanaf 1 stuk bestellen?

Ja, het is mogelijk om een QR-code bordje vanaf 1 stuk te bestellen. Bij grotere aantallen profiteer je van aantrekkelijke staffelkortingen. Wil je meerdere bordjes met verschillende QR-codes bestellen? Stuur dan de gewenste links onder elkaar in een Excel-bestand naar [email protected].

Hoe voeg ik een link toe aan een QR-code bordje?

Binnen het gewenste QR-code bordje vind je een veld genaamd "Geef hier de link op voor de QR-code" rechtsboven op de pagina. Hier voeg je de gewenste link toe die je graag wilt laten omzetten naar een QR-code. 

Wat is de levertijd van een bordje met een QR-code?

Bordjes met QR-codes worden doorgaans binnen 2-4 dagen verzonden. Voor specifieke informatie over levertijden kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »