• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Gereserveerd bordjes voor een efficiënte tafelbezetting

43
Gereserveerd bordjes geven extra duidelijkheid aan zowel gasten als personeel over de tafelbezetting. Bij CombiCraft vind je bordjes met de tekst gereserveerd in diverse materialen en stijlen. Ontdek ons assortiment!
Lees meer
Sorteren op:

Gereserveerd bordjes voor elke gastvrije omgeving

Gereserveerd bordjes zijn een efficiënt hulpmiddel voor restaurants, hotels en cafés. Door reserveringen duidelijk aan te geven kan het personeel de tafels effectief indelen op beschikbaarheid, zodat de ruimte optimaal wordt benut. Het gebruik van gereserveerd bordjes zorgt er tegelijkertijd voor dat gasten zien welke tafels voor hen beschikbaar zijn. De tafelborden zijn ook geschikt in een kantooromgeving, zoals bij gedeelde werkplekken en vergaderruimtes. 

Polystyreen in unieke designs

Het assortiment gereserveerd bordjes van CombiCraft bestaat uit verschillende materialen. Een veelvoorkomend materiaal voor gereserveerd bordjes is polystyreen. Dit materiaal maakt de tafelbordjes betaalbaar, lekker licht in gewicht en ideaal voor binnen gebruik. Ook voor design liefhebbers is dit een goede optie. Naast basiskleuren, vind je ze met een houtmotief of in een strandthema.

Acrylaat voor binnen- en buiten

Voor buitentoepassingen zijn acrylaatbordjes een uitstekende keuze. Deze tafelbordjes zijn UV- en weerbestendig, waardoor ze lang mooi blijven. Acrylaat gereserveerd tafelbordjes zijn wat zwaarder, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op terrassen en buitenruimtes. De Cabinet is bijvoorbeeld voorzien van een stevige voet, waardoor deze niet wegwaait van je terrastafel.

Plexiglas voor Hollands zomerweer

Plexiglas is een ander materiaal dat wordt gebruikt voor tafelbordjes. Dit materiaal is nog zwaarder dan polystyreen waardoor het tafelbordje minder gevoelig is voor wisselende weersomstandigheden, wat niet onmisbaar is op een terras in Nederland. Daarnaast is het mogelijk om op een plexiglas gereserveerd bord te schrijven met een marker, waardoor je de tijd van de reservering kan aangeven. Zo kunnen ongeplande gasten toch nog plaatsnemen aan de tafel tot het moment van reservering en maak je optimaal gebruik van je tafelbezetting!

Hout met een natuurlijke uitstraling

Houten tafelbordjes bieden een warme en natuurlijke uitstraling. Het hout wordt brand gesneden en daardoor krijgt het een rustieke look. De tekst wordt in het houten gereserveerd bordje gegraveerd voor een mooi effect. Hout is het meest geschikt voor binnengebruik. Als je de borden toch graag wil gebruiken op je terras of in je tuin dan is een lak of spray aan te raden zodat deze goed weerbestendig is.

Bestel jouw tafelbordje gereserveerd bij CombiCraft

Wil je je tafelbeheer optimaliseren? Met een gereserveerd bordje laat je gasten en personeel zien welke tafels beschikbaar zijn. Kies uit diverse materialen en stijlen voor een mooie match met je gastvrije omgeving. Contacteer ons voor vragen via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen 


Welk gereserveerd bordje is geschikt voor buiten?
Voor buitengebruik zijn bordjes van acrylaat en plexiglas het meest geschikt. Een houten tafelbordje kan ook buiten ingezet worden, mits deze is voorzien van een beschermende laag tegen verschillende weersomstandigheden.

Kan ik een gereserveerd bord voorzien van extra tekst?
Het is mogelijk om een tafelbordje helemaal naar wens te maken, bijvoorbeeld in combinatie met een tijdsslot, je eigen bedrijfsnaam of logo. Kijk hiervoor in de categorie Tafelbordjes maken, waarbij je kan kiezen uit verschillende modellen en personalisatiemogelijkheden.

Wat is de levertijd van een bordje met gereserveerd?
De levertijd is afhankelijk van het gekozen product. Bij elk product vind je een indicatie van de levertijd. Mocht je specifieke informatie willen over de levertijden, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »