• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Over CombiCraft

CombiCraft is een familiebedrijf dat zich in bijna 30 jaar ontwikkeld heeft van een lokale producent van op maat gemaakte artikelen voor de horeca, hotellerie en het verenigingsleven tot een wereldspeler van formaat in de niches waarin zij actief is. Met ons gespecialiseerde assortiment van hotelsleutelhangers, sleutellabels, logoplaatjes, consumptiebonnen en horeca munten kunnen wij vrijwel elke wens van onze klanten vervullen.

Het vertalen van klantwensen naar een uniek product staat naast kwaliteit hoog in het vaandel bij CombiCraft. Wij hebben oog voor detail en weten op een uiterst effectieve manier, zelfs bij kleine aantallen, producten voor klanten naar wens te vervaardigen.

Wat dus begon als een bescheiden bedrijf is uitgegroeid tot een sterke speler in de markt. Ons assortiment, dat grotendeels in eigen beheer wordt geproduceerd, blijft groeien en evolueren. We streven niet alleen naar innovatie met onze eigen producten, maar breiden ook ons assortiment uit met zorgvuldig geselecteerde en naar wens ontwikkelde producten. Onze groei heeft geleid tot de opening van ons nieuwe pand in Zwolle in 2017, nadat we afscheid hebben genomen van onze voormalige locaties in Achter-Drempt, Doetinchem, Epe, Apeldoorn en Wapenveld. Inmiddels heeft CombiCraft al 3 locaties in Zwolle in gebruik genomen.

Wat maakt CombiCraft uniek

Bij CombiCraft is het onze ambitie om tegemoet te komen aan al jouw specifieke behoeften. Op onze website vind je een uitgebreid assortiment standaardproducten die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om munten en polsbandjes voor evenementen, wegwijzers in de vorm van bordjes en nummerplaatjes, of sleutellabels en sleutelhangers voor georganiseerd sleutelbeheer, wij bieden diverse oplossingen die passen bij jouw wensen en eisen.

Wat CombiCraft echt uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk. We begrijpen dat elk project uniek is en dat vraagt om producten die aangepast zijn aan specifieke eisen en daarom bieden we je de mogelijkheid om vrijwel al onze producten te personaliseren. Of je nu een specifiek ontwerp, kleurenschema of logo wilt toevoegen aan de producten, wij staan klaar om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Daarnaast gaan we nog een stap verder in ons streven naar maatwerk. Als je behoefte hebt aan volledig op maat gemaakte oplossingen, kun je rekenen op ons ervaren verkoop- en productieteam. Ze helpen je graag bij het ontwikkelen van producten die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en visie, of het nu gaat om aangepaste vormen, materialen, functies of toepassingen. Samen streven we ernaar om oplossingen te creëren die volledig voldoen aan de unieke eisen van jouw project.

Ontdek de veelzijdigheid van CombiCraft, waar standaardproducten, personalisatiemogelijkheden en op maat gemaakte oplossingen samenkomen om te voldoen aan al jouw (product)wensen.

Personaliseer onze producten met een gravering of een bedrukking

Ontdek de voordelen van personalisatie bij CombiCraft, waar we veel van onze producten aanpassen naar jouw specifieke wensen. Geef het gewenste product een persoonlijk tintje door het te laten voorzien van een gravering of bedrukking met je eigen tekst, nummer, naam, logo of ontwerp. Zo krijgen de producten een uniek karakter. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde nummerplaatjes, gegraveerde sleutellabels of bedrukte promotieartikelen, wij zorgen met onze unieke producten voor het verschil.

Milieubewust en sociaal maatschappelijk ondernemen

Milieubewustzijn is een van de kernwaarden van CombiCraft, wat blijkt uit onze inzet voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. We zijn trots op het gebruik van milieuvriendelijke materialen, zoals aardappelzetmeelmunten, houtvezelmunten, veganistisch leer en hout, bij de ontwikkeling van onze producten. Daarnaast zetten we ons in om gerecycled plastic te gebruiken voor onder andere het maken van nieuwe munten. Zo worden bijvoorbeeld onze munten met bierpul reliëf uitsluitend gemaakt van oude/gebruikte/verkeerd geproduceerde munten.

Het zorgvuldig scheiden van afval is een integraal onderdeel van onze bedrijfspraktijk, waarbij we streven naar een efficiënte en verantwoorde afvalverwerking en hergebruik van afvalstromen. Verder gebruiken we kranten en versnipperd oud papier om onze producten veilig in dozen te verpakken, waardoor we ook deze materialen hergebruiken en verspilling minimaliseren.

Een ander facet van ons maatschappelijk initiatief richt zich op het creëren van werkgelegenheid en leerwerkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven in inclusiviteit en streven ernaar om gevarieerd werk aan te bieden, waarbij we een ondersteunende en geschikte werkomgeving bevorderen. Daarnaast werken we samen met sociale werkplaatsen om een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap.

Wij hechten veel waarde aan ethisch ondernemen en daarom werken wij niet samen met bedrijven waar werknemers onder mensonwaardige omstandigheden moeten werken of waar kinderarbeid wordt toegestaan. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze producten op een verantwoorde manier worden geproduceerd, zowel op milieuvriendelijk als op sociaal vlak. In overeenstemming met ons beleid streven wij ernaar om niet alleen duurzaam te produceren, maar ook bij te dragen aan een sociaal verantwoorde en ethische samenleving. Ontdek samen met ons hoe wij kunnen werken aan een duurzamere toekomst.

Betrouwbaar en snel

Bij CombiCraft begrijpen we als geen ander het cruciale belang van een betrouwbare en razendsnelle levering. Wij zijn vastbesloten om onze klanten een vlekkeloze ervaring te bieden, vanaf het moment van bestelling tot het daadwerkelijk ontvangen van de producten. Ons team staat klaar om alle producten efficiënt te produceren en te verzenden, zodat iedereen snel van zijn bestelling kan genieten. Bij CombiCraft streven we er ook naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen door niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook door te zorgen voor een soepele en tijdige afhandeling van bestellingen

Als er onverhoopt toch iets misgaat tijdens het proces van productie, bestelling of levering, zullen we direct actie ondernemen en samenwerken met onze klanten om het probleem op te lossen. Ongeacht of het gaat om een verloren zending, een beschadigd product of een andere onvoorziene situatie, onze klantenservice staat je met raad en daad terzijde en streven ernaar om de tevredenheid van elke klant te herstellen.

Ontdek de mogelijkheden van CombiCraft

Laat ons je meenemen naar een betoverende wereld vol unieke, hoogwaardige producten. Met onze passie voor maatwerk, duurzaamheid en betrouwbaarheid, streven we er niet alleen naar om producten te leveren, maar om onvergetelijke ervaringen te creëren die een blijvende indruk achterlaten. Ontdek de magie van onze op maat gemaakte creaties en ervaar een nieuwe dimensie van kwaliteit en stijl door vandaag nog te bestellen bij CombiCraft.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »