• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Papieren sleutellabels om te beschrijven

17
Geef sleutels een duidelijke bestemming met beschrijfbare sleutellabels. Maak het helemaal in jouw stijl met onze labels in verschillende kleuren, modellen en opties.
Lees meer
Sorteren op:

Labels met papierstrook voor sleutels om op te schrijven

Met een label weet je zeker dat je de juiste sleutel te pakken hebt. Onze handige labels voor sleutels hebben een papierstrookje die je zelf kunt beschrijven. Zo weet je precies welke sleutel past op de brievenbus of de garagedeur. De labels zijn al te bestellen vanaf een klein aantal, maar zijn natuurlijk ook in grote aantallen beschikbaar. De sleutellabels met papierstroken zijn er in twee uitvoeringen: inschuifbaar of openklapbaar. 

Inschuifbare uitvoering in 27 kleuren

De inschuifbare uitvoering is het klassieke model. Een echt Nederlands kwaliteitsproduct van 55 bij 22 mm. De sleutel labeltjes zijn betaalbaar en de tekst pas je makkelijk aan. Het unieke aan ons assortiment van de inschuifbare uitvoering is de hoeveelheid kleuren. Zo kun je kiezen uit maar liefst 27 kleuren, van glanzend paars tot appel groen. Ook bieden wij veel kleuren aan in een transparante variant, zoals transparant blauw of transparant roze. Met al deze opties aan kleuren vind je eenvoudig een bijpassend label voor jouw sleutel.

Openklapbare uitvoering met krachtige sleutelring

De openklapbare uitvoering is makkelijker aan te passen dan het klassieke model. De papierstrook verwijder je door het klepje van de sleutellabel open te maken. Ook is deze sterke sleutelhanger voorzien van een krachtige sleutelring. Extra handig is dat bij dit model beide zijden zichtbaar zijn, dus je kunt beide kanten van het papier gebruiken. Voor een neutrale look hebben we ook doorzichtige sleutelhangers die je kunt voorzien van een leuke foto om je herinneringen altijd mee te nemen.

Sleutel labeltjes personaliseren

Naast het papier, is het ook mogelijk om de sleutel labeltjes te personaliseren. Laat bijvoorbeeld een bedrijfsnaam, locatie of logo bedrukken. Op de achterzijde komen dan jouw gewenste gegevens. Bij de inschuifbare uitvoering kan dit vanaf 2500 stuks en bij de openklapbare uitvoering vanaf 1000 stuks.

Graveerplaatje in plaats van papier

Papier heeft een hoop voordelen. Het is goedkoop en de tekst is makkelijk aan te passen. Heb je liever iets waterbestendiger en hoef je de tekst niet te wijzigen? Dan is een graveerplaatje net zo handig. De papierstrook wordt dan vervangen door een graveerplaatje met tekst of nummer naar jouw keuze. De inschuifbare uitvoering heeft bijvoorbeeld de optie van een wit gegraveerd acrylaat plaatje. Ook de openklapbare uitvoering kan voorzien worden van een graveerplaatje.

Beschrijfbare sleutellabels bij CombiCraft

Bij CombiCraft vind je betaalbare sleutellabels met een papierstrook die je kan beschrijven. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: inschuifbaar of openklapbaar, zodat er altijd eentje bij je past. Contacteer ons voor vragen via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om de sleutelhanger te laten bedrukken?
Dat is zeker mogelijk. Bij de inschuifbare uitvoering kan dit vanaf 2500 stuks en bij de openklapbare uitvoering kan dit vanaf 1000 stuks.

Hoe vervang ik het papier?
Het vervangen van het papier is afhankelijk van de uitvoering. Bij de inschuifbare uitvoering verwijder je eerst de sleutelring, dan schuif je het papier uit het plastic en vervolgens kan je het papier aanpassen. Eenmaal aangepast kun je het papier terugschuiven en de sleutelring weer bevestigen. Bij de openklapbare uitvoering kun je de label openklikken en het papier er gemakkelijk uithalen en bewerken. De sleutel labeltjes worden altijd geleverd inclusief papierstroken.

Hebben jullie sleutelhangers voor foto’s?
In de categorie kunststof sleutelhangers vind je verschillende modellen waar je jouw foto in kan bewaren en/of laten bedrukken. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »