• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Werkplaatslabels of autolabels voor werkplaatsen en garages

6
Bij CombiCraft vind je werkplaatslabels voor elke garage of werkplaats in diverse kleuren en formaten. Onze werkplaatslabels of autolabels kun je beschrijven met een pen of watervaste stift, zelf ontwerpen of bedrukken met een TT-printer.
Lees meer
Sorteren op:

Werkplaatslabels en autolabels om overzicht te creëren

Binnen iedere werkplaats of garage zijn ze te vinden: labels voor aan de autosleutel. Handige labels die helpen voorkomen dat autosleutels van bijvoorbeeld klanten door elkaar raken. Het is mogelijk om de autolabels te voorzien van gegevens zoals het kenteken en/of de adresgegevens van de klant, zodat de juiste sleutel gepakt kan worden die bij de betreffende auto hoort.

Garage en autolabels om te beschrijven

Onze garage- of autolabels kun je op verschillende manieren van informatie voorzien. Onze blanco werkplaatslabels met rattenstaart van 200 micron dik, of onze losse sleufetiketten, kun je bijvoorbeeld beschrijven met een pen, watervaste stift of marker. Ideaal voor als het druk is en je snel gegevens van de klant of auto wilt noteren om wachtende klanten snel te helpen. Je kunt deze werkplaatslabels of sleufetiketten gemakkelijk om een autosleutel lussen.

Werkplaatslabels voor TT-printers om zelf te bedrukken

Binnen het assortiment vind je ook werkplaatslabels die je kunt voorzien van een eigen opdruk met een thermotransferprinter. Neem bijvoorbeeld de blanco werkplaatslabels: deze ontvang je per 500 labels, verdeeld over 50 vellen met 10 labels. Deze zijn bestand tegen de meeste chemicaliën en kunnen gebruikt worden tot 80 graden Celsius. Wil je liever je eigen labels voor de werkplaats of garages ontwerpen? Dat kan hier.

Bestel jouw labels voor werkplaatsen en garages bij CombiCraft

Werkplaatslabels of autolabels maken het makkelijk om bijvoorbeeld autosleutels van klanten te onderscheiden. Bij CombiCraft kun je kiezen uit verschillende formaten, kleuren en diktes, zodat er altijd een geschikt label tussen zit. Contacteer ons voor vragen via [email protected] of bel/WhatsApp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de werkplaatslabels of autolabels gemaakt?
Onze werkplaatslabels zijn gemaakt van kunststof. Afhankelijk van welk product je kiest, kan het label gemaakt zijn van HDPE of PVC. Dit sterke materiaal is ook zeer geschikt voor buitengebruik en kan temperaturen tot wel 80 graden Celsius verdragen.

Zijn de werkplaatslabels herbruikbaar?
De labels voor werkplaatsen of garages zijn meestal bedoeld voor eenmalig gebruik.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »