• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Klassieke wc bordjes, aluminium toiletbordjes en andere sanitair bordjes

Ontdek ons uitgebreide assortiment van wc bordjes en sanitair bordjes. Kies uit verschillende vormen, materialen, pictogrammen of tekst. Vind je niet wat je zoekt? Maak dan je eigen toiletbordje helemaal naar wens.

Toilet bordjes voor elke sanitaire stop

Een duidelijk toilet bordje voorkomt verwarring bij hoge nood. Daarom is het belangrijk dat een bordje opvalt, duidelijk is én natuurlijk op de juiste plek hangt. Wc bordjes hebben vaak standaard symbolen om een dames- of herentoilet aan te duiden. Toch zijn er veel meer sanitaire bordjes die behulpzaam kunnen zijn, zoals een invalide toilet, baby verschoonruimte en kindertoilet. Voor bepaalde situaties kunnen ook bordjes met een aanduiding van douches, kleedkamers, wastafels of chemische toiletten handig zijn. Bedenk dus goed welke bordjes gewenst zijn voor jouw bezoekers of klanten. 

Bordjes met toilet pictogram

De meest voorkomende toiletbordjes hebben een duidelijk pictogram van een man, vrouw, mindervalide of kind. Dit is ook fijn voor als je op vakantie gaat: binnen Europa zijn de woorden 'WC' en 'Toilet' algemeen bekend en dus voor iedereen vindbaar. Toch vind je ze soms ook met een twist, zodat het deurbordje met toilet past bij de huisstijl van de gelegenheid. Denk aan een stoere cowboy, een klassieke dame met paraplu of een toiletbordje in een Aziatisch thema. Zolang het duidelijk is voor wie het toilet bedoelt is, kun je hierin dus ook gaan voor een speels ontwerp. 

Mocht je zelf een WC-bordje willen ontwerpen, dat kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een ruime selectie van symbolen beschikbaar om helemaal los te gaan. Let er wel op dat je het bordje functioneel houdt, zeker in publieke ruimtes.

Zelfklevende deurbordjes voor toiletten

Bij CombiCraft vind je toiletbordjes van verschillende materialen, zoals zilver- en goudkleurig aluminium, messing en plexiglas. Welk materiaal past bij jouw toiletdeur hangt af van de gewenste uitstraling. Onze aluminium deurbordjes hebben een standaard tekst en/of pictogram en zijn voorzien van dubbelzijdig tape voor snelle bevestiging. Als je houdt van een klassiek uiterlijk dan past een messing deurbordje zeker op de deur van jouw sanitaire stop. Deze bevestig je makkelijk met een paar schroeven. 

Houd je van een speels ontwerp? Plexiglas wc bordjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en lettertypes. Voor het bevestigen van de plexiglas deurbordjes kun je kiezen uit schroeven, dubbelzijdig tape of zonder enige afwerking.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »