• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Tafelbordjes voor eetgelegenheden, kantoren of bij de receptie

Tafelbordjes zijn staande bordjes die je kunt plaatsen op tafels, balies, bureaus of bij de receptie. Bij CombiCraft vind je tafelbordjes van verschillende materialen voor binnen en buiten. Ontwerp jouw eigen tafelbord of kies voor één van onze ontwerpen.

Gereserveerd bordjes voor gastvrije omgevingen

Het klassieke gereserveerd bordje is een musthave in elk eetcafé, restaurant of hotel. Dit tafelbordje geeft duidelijk weer aan welke tafel de gasten plaats kunnen nemen. Een bestseller is het zwarte kunststof gereserveerd bordje. Een betaalbaar bordje met een breed inzetbaar design voor elke horecagelegenheid. 

Tafelbordjes met nummers voor horeca

Tafelbordjes met nummers zijn onmisbaar in de horeca. Het proces van uitserveren en betalen gaat voor klanten en personeel een stuk makkelijker aan de hand van een tafelnummer. Bij CombiCraft vind je een groot assortiment tafelnummers die geschikt zijn voor binnen en buiten. De Barkas is bijvoorbeeld niet weg te slaan van je terrastafel en vormt tegelijkertijd een stijlvol geheel met de uitstraling van jouw onderneming.

Bureau naambordje voor op kantoor

Een tafelbordje met jouw naam en functietitel straalt professionaliteit uit. Dit is vooral voor belang bij beroepen die een betrouwbaar imago willen uitstralen, zoals huisartsen, advocaten en consultants. Ga voor een full-colour bedrukking met het Kelby Color tafelbordje of voor een klassiek aluminium bureaubordje. Een groot voordeel van tafelbordjes ten opzichte van deurbordjes is dat je deze makkelijk kunt vervangen en meenemen naar lezingen, congressen en andere evenementen.

Maak je eigen tafelbordje

Bij CombiCraft vind je tafelbordjes met bekende standaard teksten, zoals Alleen pinnen of Zelfbediening. Maar het kan zijn dat je net even op zoek bent naar wat anders. Daarom kun je ook je eigen tafelbordje maken. De tafelborden in deze categorie kun je voorzien van je eigen ontwerp of tekst, zodat deze helemaal passen bij jouw wens.

Bestel jouw tafelbordjes bij CombiCraft

Op zoek naar tafelbordjes voor een restaurant, kantoor of receptie? Bij CombiCraft vind je een uitgebreid assortiment tafelbordjes met verschillende standaard teksten of maak je eigen ontwerp. Contacteer ons voor vragen via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook mijn eigen wifi bordje maken?
Dat kan zeker! Er is geen kant-en-klaar wifi bord, maar je kunt deze wel zelf ontwerpen. In onze categorie tafelbordje maken kun je je tafelbordjes met het label ‘jouw eigen ontwerp’ voorzien van een wifi logo, je gebruikersnaam en wachtwoord.

Hebben jullie een QR code bord?
Ons QR bordje voor online menu’s kun je voorzien van een QR code en je gewenste logo of tekst. Het is ook mogelijk om een plaatje van een QR-code te gebruiken bij tafelbordjes met een eigen ontwerp.

Zijn de tafelbordjes geschikt voor binnen- en buitengebruik?
Dit hangt af van het tafelbordje. Hout is bijvoorbeeld het meest geschikt voor binnen, tenzij deze is voorzien van een beschermende laag. Bij elk product staat aangegeven van welk materiaal het is gemaakt en of je deze zowel binnen als buiten kan neerzetten. Mocht je specifieke informatie over het materiaal willen ontvangen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »