• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Polsbandjes bedrukt of blanco van Tyvek, Kunststof, Vinyl of Textiel

Wij bieden een ruim assortiment van polsbandjes. Kun je niet vinden wat je zoekt? Doe een aanvraag bij ons en wij denken graag mee.

Combicraft heeft een ruim aanbod aan polsbandjes in het assortiment. Personaliseer de polsbandjes zodat deze perfect aansluiten bij het evenement of de gelegenheid waar jij ze voor wilt inzetten. Bedruk ze met je eigen tekst en kies zelf een kleur die het beste past. Polsbandjes worden ingezet om mensen herkenbaar te maken bij een evenement, om een unieke boodschap uit te dragen of om als aandenken mee te geven na afloop van een bijeenkomst. De toepassingen van gepersonaliseerde polsbandjes zijn eindeloos: denk aan bedrijfsuitjes, schoolreisjes, sportwedstrijden, trouwfeesten en jubilea. Ook zijn ze erg bruikbaar in vakantieparken en zwembaden en op campings en festivals.

Ruim aanbod aan materialen

Combicraft biedt keuze uit verschillende materialen polsbandjes: Tyvek, siliconen of textiel. Ook vind je bij Combicraft polsbandjes voor laserprinters om zelf af te drukken. Bij het kiezen van een materiaalsoort is het belangrijk om bij een aantal vragen stil te staan zoals: Dienen de polsbandjes voor langere tijd gedragen te worden? Is het belangrijk dat ze tegen wisselende weersomstandigheden kunnen? Zijn de polsbandjes bedoeld voor persoonlijk gebruik, of is er bijvoorbeeld een veilige sluiting vereist?

Polsbandjes van Tyvek

Tyvek is een synthetisch materiaal dat veel lijkt op papier. Het kan worden bedrukt of er kan op worden geschreven. Het grote verschil met papier is dat Tyvek niet scheurt en daarnaast ook vloeistofdicht is. Dit maakt het materiaal buitengewoon bestendig tegen veroudering en variërende weersomstandigheden. Deze eigenschappen maken Tyvek een zeer geschikte materiaalkeuze voor polsbandjes die gedragen worden op festivals of andere evenementen die in de buitenlucht plaatsvinden. Bedruk je polsbandjes van Tyvek met een eigen ontwerp, bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo of de naam van het festival of evenement. 

Siliconen polsbandjes

Polsbandjes gemaakt van siliconen dragen comfortabel en zijn goed bestand tegen verschillende temperaturen. Daarnaast gaan siliconen polsbandjes lang mee doordat ze niet snel verkleuren. Het is mogelijk om siliconen polsbandjes te laten bedrukken met je eigen boodschap. Zo kun je ze bijvoorbeeld inzetten om steun te bieden aan een goed doel of om een bepaalde organisatie te promoten.

Polsbandjes van textiel

Polsbandjes van textiel zijn langdurig te dragen en zijn daarom erg geschikt voor gebruik bij meerdaagse evenementen. De plastic schuifsluiting zorgt ervoor dat deze alleen te verwijderen zijn door deze door te knippen, wat polsbandjes van textiel een extra veilige keuze maakt. Met name wanneer de de bandjes gelden als entreebewijs of dienen als leeftijdsindicatie voor de persoon die ze draagt zijn polsbandjes van textiel een geschikte keuze.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »