• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Scheurvaste sleufetiketten op rol of A4 voor de tuinbouw en industrie

58
Sleufetiketten voor snelle identificatie van planten, producten en meer. Kies uit diverse scheurbestendige materialen, zoals Tyvek, PVC, HDPE en LDPE. Afhankelijk van het materiaal kun je de gegevens beschrijven of bedrukken.
Lees meer
Sorteren op:
€24,95

Deliverytime

XXL formaat
XXL formaat
Metaaldetectie

Sleufetiketten voor planten, kratten en meer 

Sleufetiketten kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Welk sleufetiket voor jou geschikt is, hangt af waarvoor je het gaat gebruiken. Bij CombiCraft vind je sleuflabels van onder andere HDPE, PET, TLPDE, Tyvek en PVC. De kenmerken van deze materialen vind je terug in de productomschrijving van het betreffende sleufetiket. Zo zijn veel van onze sleuflabels bestand tegen chemische middelen en zijn ze UV- en waterbestendig. Naast het materiaal, zijn ook andere kenmerken van belang. Denk aan de afmetingen, beschikbare kleuren en de lus grootte.

Sleufetiketten voor printers 

De manier waarop je informatie noteert is ook relevant voor de keuze in sleufetiketten. Zo kun je sleufetiketten beschrijven of bedrukken. Onze sleufetiketten op rol zijn compatibel met diverse printers, zoals de laserprinter, matrix printer of thermo transferprinter. Bij elk sleufetiket op rol wordt in de productomschrijving aangegeven met welke printer het etiket compatibel is. Let hierbij goed op het formaat van de kern van de rol, zodat deze goed in je printer past.

Waterbestendige sleufetiketten voor de tuinbouw

Voor het labelen van planten en bomen in de tuinbouw, is het belangrijk dat de sleufetiketten één tot twee jaar meegaan. Daarnaast moeten de etiketten bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden. In de tuinbouw is de lus grootte van belang, zodat er genoeg ruimte is voor de groei van de plant. Blanco losse sleufetiketten van 210 x 20 mm zijn in dit geval ideaal: kleurrijk, waterbestendig, beschrijfbaar en deze sleufetiketten hebben 3 maten om te lussen. 

Efficiënte sleufetiketten voor transport

Bij de productie en bewerking van levensmiddelen is het verplicht om elke stap vast te leggen. Daarom worden sleufetiketten veel gebruikt in de slagersindustrie, groente- en fruitindustrie en visindustrie. De sleuflabels worden bijvoorbeeld bevestigd aan kratten, rolcontainers en karren. Sleufetiketten voor E2 kratten zijn in dat geval een handig hulpmiddel. Deze zijn gemaakt van het extreem sterke materiaal HDPE en compatibel voor thermo transferprinters.

Hittebestendige sleufetiketten voor het productieproces

Wil je sleufetiketten die bestand zijn tegen hoge temperaturen? Dan is het belangrijk dat de sleufetiketten hittebestendig zijn en traceerbaarheid bieden. Onze sleufetiketten met metaaldetectie kun je gebruiken tot 150 graden Celsius. Door de metaaldetectie kun je ze makkelijk traceren gedurende het productieproces. Een uitkomst wanneer iets wordt bereid, gekookt, gebakken, verwerkt of ingevroren.

ISEGA-gecertificeerde etiketten voor voedselveiligheid

In de voedingsmiddelenindustrie, waar voedselveiligheid van het grootste belang is, is het cruciaal dat sleufetiketten voedselveilig zijn. Veel van onze sleufetiketten zijn daarom gemaakt van robuust en voedselveilig HDPE met een ISEGA certificaat. Hierdoor zijn ze veilig en efficiënt te gebruiken in het productieproces. Onze gecertificeerde sleufetiketten van 200 x 17 mm zijn bijvoorbeeld geschikt voor diverse vleesverwerkende bedrijven. 

Bestel jouw sleufetiketten bij CombiCraft

Bij CombiCraft vind je sleufetiketten voor planten, kratten, stellingen en veel meer. Onze sleufetiketten bedruk je zelf met een printer of kun je eenvoudig beschrijven. Wil je advies over het juiste sleufetiket? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook sleufetiketten bestellen met mijn eigen ontwerp?
Je kan je eigen sleufetiketten ontwerpen vanaf 200 stuks. De eigen ontwerp sleufetiketten hebben afmetingen van 250 x 25 mm. Laat bijvoorbeeld je eigen nummer, tekst of logo aanbrengen op het sleufetiket in zwart of full colour. 

Welke sleufetiketten kan ik gebruiken voor kleurcodering? 
De sleufetiketten van 160 x 17 mm met 6 banen zijn verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren zodat je een handig systeem kunt opzetten. 

Welke sleufetiketten kan ik gebruiken voor de laserprinter?
Onze sleufetiketten op vellen zijn geschikt voor de laserprinters zodat je deze zelf kunt bedrukken. De witte sleufetiketten van 250 x 25mm kun je bijvoorbeeld makkelijk voorzien van je gewenste informatie. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »