• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Borden & tafelbordjes met standaard tekst of een eigen ontwerp

Bij CombiCraft vind je verschillende soorten borden voor binnen en buiten. Kies uit een van onze standaard borden of ontwerp je eigen (tafel)bord naar wens. Kun je niet vinden wat je zoekt? Doe een aanvraag bij ons en wij denken graag mee.

Bij CombiCraft vind je allerlei borden voor binnen en buiten. Qua materiaal kun je kiezen uit kunststof, aluminium, messing, edelstaal of hout. Al ruim 25 jaar hebben wij ervaring in het ontwerpen en produceren van allerlei borden. Heb je advies nodig, neem dan rustig telefonisch contact met ons op of doe een aanvraag bij ons via de e-mail. We denken graag mee!

WC bordjes

Liefhebbers van klassieke en moderne toiletbordjes hebben genoeg modellen om uit te kiezen. Het assortiment bestaat uit toiletbordjes in allerlei vormen, van rond tot vierkant en van rechthoekig tot sierlijke letters. Ook qua opdruk zijn er diverse opties: toiletbordjes voor dames, heren, gender neutrale personen of specifiek voor invaliden toiletten. Of ontwerp een bordje helemaal zelf, voor een mooie match met jouw huisstijl.

Deurbordjes

Klassieke deurbordjes zijn een praktische blikvanger om bezoekers op weg te helpen. Kies uit meer dan honderd standaardteksten met bijpassende pictogrammen. Goed leesbaar en makkelijk te bevestigen op de gewenste plek. Zo is er altijd een deurbordje voor jouw werkplek. 

Borden op thema

Hier vind je een verzameling borden ingedeeld per thema om de lezer te informeren over wat wel en niet mag, wat er wordt verwacht en waar je rekening mee moet houden. Handige borden om orde in de chaos te scheppen. Bekijk bijvoorbeeld onze ruime selectie van borden voor parkeren, niet-roken, fietsen of medische ondersteuning bij dementie of beperkt gehoor.

Borden met een eigen ontwerp

Wij maken firmaborden of bedrijfsborden voor binnen en buiten. Dat doen wij snel en goedkoop. Je kunt er zelf voor kiezen om een volledig ontwerp aan te leveren in onze ontwerptool of onze hulp te vragen bij het ontwerp van jouw firmabord. In diverse maten en altijd vanaf één stuk.

Tafelbordjes

Tafelbordjes zijn alle staande bordjes voor op tafel, maar ook voor op de balie of bij de receptie. We bieden tafelbordjes van plastic, aluminium of messing in vele designs. We hebben een ruime selectie aan bordjes zoals gereserveerd bordjes, QR-code bordjes of tafelnummers. Of maak je eigen tafelbordje met jouw eigen tekst, logo, afbeelding of foto. 

Aanwezigheidsborden

Aanwezigheidsborden laten in een oogopslag zien wie er aan- of afwezig zijn. Het ideale hulpmiddel om zicht te krijgen op je beschikbare collega's, maar ook om de aanwezige BHV'ers in het vizier te krijgen. Laat de naamstroken voorzien van de namen van je collega's of alle teams voor extra efficiëntie. De aanwezigheidsborden zijn gemaakt van kunststof of aluminium en hang je eenvoudig op de plek naar wens.

Schuifbordjes

Onze schuifbordjes bevat een ruime selectie van allerlei bordjes die veelal in kantoor- of werkomgevingen worden gebruikt. Zo bieden we vele vrij-bezet borden en aan- en afwezig borden. Op zoek naar een schuifbordje wat je nergens kunt vinden? Geen probleem, je kunt je eigen schuifbordje van acrylaat of kunststof helemaal zelf ontwerpen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »