• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Onze toiletbordjes en sanitair bordjes

Ons assortiment van toiletbordjes. Mocht je iets zoeken wat je niet kunt vinden? Stuur ons dan een aanvraag en we denken graag met jou mee.

Een brede range van toiletborden en bordjes in veel verschillende stijlen, materialen en symbolen. Zo hebben we voor elke huisstijl een passende uitvoering.

WC en Toilet bordjes

De meest voorkomende toiletbordjes zijn de algemene bordjes van het WC of Toilet. In vrijwel elke serie toiletbordjes hebben wij passende algemene bordjes om een toilet of WC aan te duiden. Binnen Europa zijn de woorden WC en Toilet beide vrij algemeen bekend. Veel Amerikanen hebben het eerder over een Restroom. 

Daarnaast wordt er meestal onderscheid gemaakt tussen het herentoilet of damestoilet. Eveneens komen invalidetoiletten, kindertoiletten en baby verschoonruimtes geregeld voor. 

WC-bordjes met passende symbolen

WC-bordjes of toiletbordjes hebben vrijwel altijd bepaalde standaard symbolen om een vrouw, man of invalide te herkennen. Zo hebben we symbolen voor vrouwen toilet, mannen toilet, invalide toilet, baby verschoon ruimtes, kinder toiletten, maar ook douches, kleedkamers, wastafels of chemisch toiletten. 

Mocht je zelf een WC-bordje willen ontwerpen, dat kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een ruime selectie van symbolen beschikbaar om helemaal los te gaan. Let er wel op dat je het bordje functioneel houdt, zeker in publieke ruimtes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »