• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Nummers & Nummerplaatjes

Nummerplaatjes en bordjes met nummers in allerlei materialen, vormen en afmetingen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Doe een aanvraag bij ons en wij denken graag mee.

Wij bieden een brede selectie van nummerplaatjes. In onze webshop hebben wij een standaard selectie van maten en diktes, maar wij helpen graag met het maken van nummerplaatjes in een specifieke maat, dikte of plaatjes met sleuven of gaten naar wens. 

Materialen nummerplaatjes

De meeste nummerplaatjes die wij verkopen zijn van Outdoor Acrylaat (kunststof). Acrylaat is relatief goedkoop, weersbestendig en roest uiteraard niet. Deze nummerplaatjes zijn ook uitstekend buiten te gebruiken. Acrylaat nummerplaatjes zijn beschikbaar met tape of boorgaten en de nummers worden op de plaatjes gegraveerd. Acrylaat is licht buigzaam en kan met extreem brute kracht worden gebroken of bekrast.

Voor een metalen variant van een nummerplaatje is aluminium het meest gangbaar. Aluminium is een semi-sterk maar licht materiaal. Wij bedrukken en graveren aluminium, waarbij bedrukken goedkoper is dan graveren, voornamelijk doordat het inkleuren van graveringen een tijdrovend werk is. Wij kunnen ook de aluminium nummerplaatjes full colour bedrukken, wat voor bijv. een logo boven het nummer een ideale en mooie oplossing is.

Andere opties zijn Edelstaal/RVS (roestvast) nummerplaatjes. RVS is veel sterker dan aluminium en vervormd nauwelijks onder extreem gewicht of hitte. Wij werken voor onze nummerplaatjes altijd met kwalitatief RVS, en niet alleen met een glascoating. Voor gebruik van plaatjes in de oven, kunnen ook onze hittebestendige labels een optie zijn.

Messing is vooral een erg mooi materiaal welke de nummerplaatjes een chique uitstraling geeft. Messing is daarbij ook relatief kostbaar maar wel bijzonder duurzaam materiaal. Messing wordt ook wel aangeduid met de naam geelkoper aangezien de kleur lijkt op de kleur van goud. De kleur van messing kan iets veranderen in de buitenlucht. Messing is een materiaal dat niet roest.

FAQ

Ik wil mijn nummering niet beginnen bij 1, kan dat?

Dit is geen probleem. Bij alle nummerplaatjes staat een tekstveld waarin je een eigen nummering kunt aangeven. Dit mag vanaf 1, maar dit mag ook een heel ander getal zijn. Heb je een willekeurige of niet-doorlopende nummering, dan zouden we graag jouw nummers onder elkaar in een Excel aangeleverd krijgen ([email protected]). Zo maken we de kans op fouten gering.

Ik wil een gat / gaten van precies .. mm in mijn nummerplaatjes, kan dat? 

Dat kan zeker, maar stuur in dat geval ons even een aanvraag. In onze webshop staat alleen een selectie van de nummerplaatjes die wij in werkelijkheid kunnen maken. Op basis van de aanvraag sturen wij vrijblijvend een offerte. Vergeet niet het gewenste materiaal, aantallen en afmetingen mee sturen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »