• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Label en etikethouders om objecten te organiseren en te labelen

11
Bij CombiCraft vind je zelfklevende etikethouders en labelhouders in verschillende formaten, kleuren en materialen. Met een etikethouder kun je eenvoudig items labelen en van informatie voorzien. Bekijk ons uitgebreide assortiment hier.
Lees meer
Sorteren op:

Zelfklevende etikethouders om overzicht te creëren

Zelfklevende etikethouders of labelhouders zijn handige hulpmiddelen om bijvoorbeeld mappen, lades, kasten of magazijnstellingen te organiseren en te labelen. Door een etikethouder van de benodigde informatie te voorzien, kan iemand snel en gemakkelijk informatie aflezen.

In ons assortiment vind je etikethouders van plastic en aluminium, die standaard voorzien zijn van een wit papiertje. Zo kun je ze direct na ontvangst van informatie voorzien en op elk gewenst object plakken. Elke plastic of aluminium labelhouder is namelijk aan de achterzijde voorzien van dubbelzijdig tape.

Magnetische etikethouders voor stellingkasten of magazijnstellingen

Naast zelfklevende etikethouders vind je bij ons ook magnetische etikethouders. Dit zijn zwarte etikethouders gemaakt van flexibel magnetisch materiaal dat zeer sterk hecht op metalen voorwerpen zoals stalen legbordstellingen, bandenstellingen, grootvakstellingen, kasten of bakken. Ze zijn te bestellen in verschillende afmetingen als 50x25mm en 76x25mm en dat vanaf 1 stuk.

Etikethouders en labelhouders met papier

Onze zelfklevende en magnetische etikethouders zijn voorzien van een wit papiertje en zijn gemakkelijk te beschrijven. Het papiertje wordt beschermd door een transparant venster, zodat je de informatie goed kunt blijven aflezen. Heb je een zelfklevende etikethouder op een plek bevestigd, maar is de inhoud veranderd? Dan kun je eenvoudig het papiertje vervangen door een nieuw papiertje op maat te knippen. De magnetische etikethouders kun je gemakkelijk van het object verwijderen en op een nieuwe plek bevestigen met een nieuw papiertje.

Bestel jouw etikethouders bij CombiCraft

Etikethouders zorgen ervoor dat je elk gewenst object van informatie kunt voorzien en labelen. Bij CombiCraft kun je kiezen uit etikethouders van diverse materialen, kleuren en afmetingen, zodat er altijd een passende etikethouder bij zit. Neem voor vragen contact met ons op via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen

Zijn de labelhouders herbruikbaar?
Ja, onze magnetische etikethouders kunnen worden hergebruikt. Deze etikethouders kun je gemakkelijk op een metalen object bevestigen en weer verwijderen. Bovendien kun je ze voorzien van een nieuw wit papiertje door dit op maat te knippen.

Kan ik de etikethouders in kleine aantallen bestellen?
Ja, de etikethouders kun je al bestellen vanaf 1 stuk. Heb je er meer nodig? Dan profiteer je van onze aantrekkelijke staffelkortingen, die bij het product worden weergegeven.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »