• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Consumptiemunten

Op zoek naar consumptiemunten en jetons met jouw eigen opdruk of reliëf? Wij hebben consumptiemunten van gerecycled plastic, hout en metaal die wij volledig op wensen van de klant maken. En dat al sinds 1995.

Ons assortiment van consumptiemunten en jetons in standaard ontwerpen of met jouw eigen opdruk of reliëf. Consumptiemunten zijn er van (gerecycled) plastic, hout, aardappelzetmeel en metaal. Ook leveren wij een brede range van vormen, kleuren en uitvoeringen. Consumptiemunten voor scholen, een buurtfeestje, de sportkantine, grootschalige festivals, feesten en clubs; met ons uitgebreide assortiment vind je (hopelijk) precies wat je zoekt.

Advies voor het juiste product?

Kun je niet helemaal vinden wat je zocht? Of ervaar je keuzestress en probeer je erachter te komen welke munten de beste optie voor jou zijn? Geen probleem. Neem vandaag nog contact op met ons op en wij denken graag met jou mee.

Liever eerst een offerte?

Bij afname van (grote aantallen) consumptiemunten kun je ook altijd een aanvraag bij ons doen. Dan sturen wij vrijblijvend een offerte op maat. Je wensen kunnen naar [email protected].

FAQ

VRAAG: Ik heb consumptiemuntjes bedrukt met een eigen ontwerp met SPOED nodig. Wat is er mogelijk?

Voor sommige producten is het mogelijk een spoedaanvraag te doen.

Munten tot 2000 stuks: Voor de bedrukte plastic consumptiemunten 23mm en 29mm rond in aantallen t/m ca 1000 stuks hebben wij mogelijkheden om nog dezelfde dag af te sturen, aantallen t/m 2000 stuks in 2 werkdagen. Mits het ontwerp voor de consumptiemunt in de online ontwerpmodule is aangemaakt, zodat er geen goedkeuring op het ontwerp meer nodig is. Mocht je hier gebruik van willen maken, kun je het beste even contact opnemen met onze telefonische klantenservice. Zij kunnen zien, wat er nog mogelijk is in de productieplanning. Voor een spoedtoeslag geldt Euro 7,95 excl. BTW.

Munten meer dan 2000 stuks: Voor aantallen groter dan 2000 stuks, kunnen we de levertijd van de ronde foliedruk consumptiemunten (dat is een eenkleurige bedrukte munt), soms ook versnellen naar een paar werkdagen. Hiervoor vragen wij een spoedtoeslag van Euro 14,95 excl. BTW. Mocht je hier gebruik van willen maken, kun je het beste even contact opnemen met onze telefonische klantenservice. Zij kunnen zien, wat er nog mogelijk is in de productieplanning.

Voor alle spoedaanvragen: neem eerst even contact met ons op. De haalbaarheid bepalen wij altijd in het moment. Niets vervelender dan dat wij de leverbelofte niet waar kunnen maken. 

VRAAG: Ik wil graag consumptiemunten met mijn eigen logo, kan ik ook een klein aantal afnemen?

Ook voor kleine oplages hebben wij een aantal uitstekend passende consumptiemunten. Wij leveren bedrukte plastic munten voor kleinverbruikers al vanaf 100 stuks met jouw eigen ontwerp! Voor duurzame oplossingen graveren en bedrukken wij ook houten munten vanaf 1 stuks.

VRAAG: Hoe kan ik het beste mijn ontwerp voor een consumptiemunt aanleveren? 

Sommige van onze consumptiemunten met eigen bedrukking hebben een online ontwerpmodule. Je kunt daar zelf je ontwerp in aanmaken, opslaan en wanneer je zo ver bent: bestellen. Bij al deze producten kun je er ook voor kiezen deze consumptiemuntjes te bestellen zonder online een ontwerp te maken. Daarvoor is de knop 'handmatig bestellen' op elke productpagina te vinden. Hier kun je gebruik van maken, als het je niet goed lukt een ontwerp online te maken, of omdat je zelf een ontwerp in een (bij voorkeur grafische programma) hebt gemaakt. Wanneer je handmatig besteld, maken wij altijd eerst artwork ter goedkeuring voordat wij productie opstarten.

Er zijn ook consumptiemunten met eigen opdruk waar geen ontwerpmodule beschikbaar is, bijvoorbeeld bij een reliëfmunt. In dat geval ontvangen wij graag jouw logo's en afbeeldingen als grafische bestanden (AI, EPS of PDF voor windows) of een scherpe JPG per mail, samen met een eventuele tekstuele uitleg. Dit kan gemaild worden naar [email protected]. Wij maken altijd eerst een werktekening van de munt ter goedkeuring voordat we de munten in productie nemen. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »