• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Tafelnummers voor efficiënte tafelorganisatie in de horeca

35
Tafelnummers zijn onmisbaar in de horeca; ze helpen het personeel bij het snel en gemakkelijk terugvinden van tafels om bestellingen af te handelen. Ons assortiment tafelnummering bestaat meerdere modellen die je kunt voorzien van elk gewenst nummer.
Lees meer
Sorteren op:
€3,95

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

€4,49

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€3,95

Deliverytime

€5,25

Deliverytime

Tafelnummers met eigen nummering

Tafelnummers zijn handige en praktische bordjes met daarop een nummer. Ze ondersteunen het personeel bij het snel en gemakkelijk vinden van tafels, waardoor het opnemen van een bestelling efficiënter verloopt. Plaats tafelnummers bijvoorbeeld op tafels in een restaurant, café, lunchroom, of gebruik ze in een fastfoodketen. De bordjes met nummers zijn veelzijdig inzetbaar en geschikt voor elke omgeving waar gasten worden bediend.

Tafelnummers van verschillende materialen

Bij CombiCraft vind je tafelnummers van verschillende materialen, zoals acrylaat, polystyreen, plexiglas, aluminium, maar ook tafelnummering van hout. De acrylaat en plexiglas modellen zijn verkrijgbaar in opvallende kleuren, waarbij acrylaat geschikt is voor binnen gebruik, terwijl plexiglas zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Wat CombiCraft bijzonder maakt, is dat wij de materialen zelf snijden, buigen, bedrukken en graveren om een mooie tafelaanduiding te realiseren.

Tafelbordjes met nummer laten graveren of bedrukken

Een groot voordeel van onze tafelbordjes met nummer is dat je elk gewenst nummer kunt kiezen, afhankelijk van het gebruikte materiaal worden de nummers bedrukt of gegraveerd op het tafelnummer. Bij elk product staat aangegeven of de nummering wordt bedrukt of gegraveerd, en in welke kleur.

Bestel jouw tafelnummering bij CombiCraft

Bij CombiCraft vind je hoogwaardige tafelbordjes met nummer voor de horeca tegen scherpe prijzen. Kies het gewenste tafelnummer en bepaal de nummering die past bij jouw restaurant, café, lunchroom of fastfoodketen. Neem contact met ons op voor vragen via [email protected] of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen

Zijn de tafelnummers waterbestendig en kan ik deze schoonmaken met water?

De waterbestendigheid van een bordje met nummer hangt af van het gebruikte materiaal. Zo zijn de tafelnummers van acrylaat, polystyreen, plexiglas, aluminium en roestvrij staal (rvs) waterbestendig, waardoor ze ook eenvoudig met water kunnen worden schoongemaakt. Tafelnummers van hout met een open houtstructuur zijn niet waterbestendig, tenzij je deze voorziet van een beschermende lak of spray. 

Welke tafelnummers kunnen buiten worden gebruikt?

Tafelnummers van aluminium, RVS en plexiglas zijn zeer geschikt om buiten te gebruiken. Deze producten zijn voorzien van een speciale beschermlaag wat maakt dat ze weersbestendig zijn. Let op: bij harde wind kunnen de tafel nummers wegwaaien.

Mijn gewenste maat kan ik niet vinden, is er ook maatwerk mogelijk?  

Wil je graag een andere maat bestellen, maar staat deze er niet tussen? Kijk dan eens in de categorie Tafelbordjes maken, waarbij je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, materialen en ontwerpen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »