• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Aanwezigheidsborden voor werkomgevingen en BHV

41
Aanwezigheidsborden laten in een oogopslag zien wie er aanwezig zijn. Het is een handig hulpmiddel om de interne communicatie te verbeteren en zicht te krijgen op de beschikbare BHV’ers. Ontdek onze aanwezig- of afwezig borden van kunststof en aluminium!
Lees meer
Sorteren op:

Aan- en afwezigheidsborden voor betere communicatie

Een aanwezigheidsbord of presentiebord laat in een oogopslag zien wie er aan- of afwezig zijn. Een presentiebord wordt vaak gebruikt in kantoorruimtes om weer te geven welke collega’s beschikbaar zijn. Het wordt ook vaak ingezet om de beschikbaarheid van BHV’ers weer te geven. Mocht er een noodsituatie zijn, dan zie je op het BHV aanwezigheidsbord wie er aangesproken kan worden en hulp kan verlenen. Onze presentieborden zijn geschikt voor internationale werkomgevingen, want naast Nederlands zijn ze verkrijgbaar in vele talen waaronder Fries, Duits, Russisch, Engels, Tsjechisch, Frans, Italiaans, Spaans, Oekraïens, Slowaaks en Turks. 

Presentieborden voor langdurig gebruik

Onze presentieborden zijn gemaakt om lang mee te gaan en kun je daarom makkelijk aanpassen. Het wisselen van namen is zo geregeld. Je duwt de naamstrook omhoog waarna je deze er gemakkelijk uit kunt halen. Het is ook mogelijk om de volledige aluminium profielhouder uit het bord te klikken om de naam aan te passen. Zet de nieuwe naamstrook in het aluminiumprofiel en je klikt het geheel zo weer terug in het aanwezig afwezig bord. Is er een naamplaatje kwijtgeraakt? Het is altijd mogelijk een naamplaatje na te bestellen. Naamplaatjes leveren we in allerlei kleuren met elke gewenste gravering. Daarnaast leveren wij sets van blanco en gegraveerde naamplaatjes. Neem hiervoor contact met ons op.

Eenvoudige bevestiging 

Alle aanwezigheidsborden worden geleverd met bevestigingsmaterialen. Zo hebben de aluminium aanwezigheidsborden voor 10, 20 en 30 personen een metalen hoekplaatje. Dit plaatje schroef je vast op de muur, waarna je het bord eraan kunt hangen. Eenmaal vastgemaakt, kan het bord niet van de hoekplaat afvallen of kan verschuiven. Is er een verandering in het team? Dan kan je een afwezigheidsbord gemakkelijk omwisselen voor een groter of kleiner exemplaar zonder de hoekplaat te vervangen of verhangen. Het acrylaat aanwezigheidsbord en het informatiebord worden afgewerkt naar keuze, zoals dubbelzijdige tape of ingeboorde met gaten inclusief schroeven. 

Bestel jouw aanwezigheidsbord bij CombiCraft

Aanwezigheidsborden zijn een handig hulpmiddel om efficiëntie en veiligheid op de werkvloer te creëren. Bij CombiCraft vind je verschillende modellen zodat er genoeg plek is voor al je collega’s. Contacteer ons voor vragen via [email protected]/ of bel/whatsapp naar +31 (0)55 - 36 00 380. 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook naamplaatjes bestellen voor een afwezig aanwezig bord van een ander merk?
Heb je een aanwezigheidsbord van een ander merk? Dat is geen probleem, want we leveren naamplaatjes en kopteksten voor alle systemen. Neem in dit geval even contact met ons op.

Is een presentiebord met eigen tekst of logo mogelijk?
Dat is zeker mogelijk. Kies hiervoor ons acrylaat aanwezigheidsbord of acrylaat inschuifpaneel waarbij we de tekst op de voorzijde kunnen veranderen in je gewenste tekst, je eigen bedrijfsnaam of een logo.

Wat is de levertijd van een aanwezigheidsbord?
De levertijd hangt af van het gekozen product en of er personalisatie nodig is, maar ligt over het algemeen tussen de 2 tot 4 werkdagen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »