• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Hotelsleutelhangers - Sleutelhangers - Sleutellabels

Wij bieden een breed assortiment van hotelsleutelhangers, sleutelhangers en sleutellabels. Toch niet gevonden wat je zocht? Geen probleem. Neem vandaag nog contact op met ons op en wij denken graag met jou mee.

Sleutelhangers maken van jouw sleutels, orde in de chaos. Van zware hotelklossen tot praktische sleutellabels. En vrijwel alle sleutelhangers kunnen wij leveren met jouw eigen teksten, nummers en logo's. Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem. Neem vandaag nog contact op met ons op en wij denken graag met jou mee.

De passende hotelsleutelhanger

Onbetwist het grootste assortiment hotel sleutelhangers van Nederland. De juiste hotelsleutelhanger is een verlengstuk van de stijl, gevoel en sentiment van elk hotel, B&B of glamping tippie tent. De meeste hotelsleutelhangers kenmerken zich door de kwaliteit, grootte en eveneens zwaarte. En je wilt voorkomen dat iemand de sleutelhanger per ongelijk in de achterzak mee naar huis neemt, wat je voorkomt met een flinke hotelklos. Onze hotelsleutelhangers worden vervaardigd in messing, aluminium, kunststof, hout of RVS / edelstaal. Of bekijk onze detailpagina hotelsleutelhangers.

Voorkom chaos met sleutellabels 

Sleutellabels zijn de oplossing in de chaos van sleutels. Elk gebouw, huis, hotel of kantoorpand kampt ermee, er zijn ontzettend veel sleutels! CombiCraft levert veelzijdige functionele en prachtige sleutellabels. Daarmee krijgt de sleutel zijn ware karakter en betekenis terug. Wij leveren sleutellabels met insteekstrip (werkplaatslabels), inschuifpapier, kunststof sleutellabels of metalen sleutellabels. Grotendeels gegraveerd met jouw teksten, kentekens, logo's of nummers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »