• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk
CombiCraft Veganistische  sleutelhangers in 90x30mm met jouw tekst of logo ingebrand. Apple tags, sleutellabels van appelschillen, pitten en kurk.
Veganistische sleutelhangers in 90x30mm met jouw tekst of logo ingebrand. Apple tags, sleutellabels van appelschillen, pitte €2,79

Veganistische sleutelhangers in 90x30mm met jouw tekst of logo ingebrand. Apple tags, sleutellabels van appelschillen, pitten en kurk.

€2,79 excl. BTW ( €3,38 incl. BTW)
bij grotere aantallen wordt deze prijs nog lager
Veganistische sleutelhangers in 90x30mm met jouw tekst of logo ingebrand. Apple tags, sleutellabels gemaakt van appelschillen, appelpitten en kurk. Het drukvlak is 39 x 13mm. Een plantaardig sleutellabel !

Keuze uit:

  • Bestel 100 voor €2,79 per verkoopeenheid excl. BTW
  • Bestel 300 voor €1,99 per verkoopeenheid excl. BTW
  • Bestel 500 voor €1,89 per verkoopeenheid excl. BTW
  • Bestel 1000 voor €1,79 per verkoopeenheid excl. BTW
Artikelnummer: CS-R-03203
Levertijd: 3-4 weken

Dit product is ook beschikbaar in de volgende varianten:

  • Maatwerk mogelijk op aanvraag
  • Professionele kwaliteit
  • Spoedlevering mogelijk
Do you have a question about this product?

Do you have a question about this product?

Our employee is happy to help you find the right product

Informatie

Apple Tag Sleutelhanger - Veganistische Sleutelhanger 

Apple Tags zijn ons nieuwe sleutelhangers die gemaakt worden van plantaardig materiaal.
De Apple Tag sleutellabels hebben de “look” van leer, maar in werkelijkheid worden deze sleutellabels gemaakt van appelschillen en appelpitten. De appelschillen en appelpitten zijn residuen, die overblijven na de productie van appelsap.  Wij verwerken deze overblijfsels, samen met natuurlijk kurk, tot een grondstof waarmee wij de sleutellabels kunnen fabriceren. Als je het niet weet, dan valt het verschil met leer niet eens op.

Belangrijk voor ons is het feit dat we een restproduct, afval, weer om kunnen zetten in een bruikbaar product, een sleutellabel.
De op deze manier vervaardigde sleutellabels hebben we APPLE TAGS genoemd, gemaakt van zuiver plantaardige materialen met een lage impact op het milieu en 100% veganistisch

Voor een optimale sterkte combineren we de appeldelen met een kurk, die eveneens 100% ecologisch, plantaardig en veganistisch is.

Apple Tags kunnen we voorzien van een brandlogo, maar we kunnen de Apple Tags ook digitaal bedrukken over het gehele oppervlak.

Apple Tag sleutelhanger model 03203 - 90x30mm (14 gram)

De veganistische sleutelhanger Apple Tag 03203 is een rechthoekige sleutelhanger in het formaat van
90 x 30mm, inclusief de sleutelring. De sleutelhanger is verkrijgbaar met een brandlogo aan één of aan beide zijden van de Apple Tag sleutellabel, een tekst of een logo of een combinatie van beide behoort tot de mogelijkheden. De kleur van het stiksel wordt aangepast aan de kleur van de sleutelhanger.
De Appel Tag sleutelhanger 03203 bieden we aan in DONKERBRUIN, GRIJS en ROOD.

Brandlogo op sleutelhangers van Appelschillen/Appelpitten/Kurk.

Om een mooie afdruk te krijgen op de huid van de sleutelhanger is een grafisch bestand van het logo noodzakelijk, bij teksten kunnen wij dat gratis voor je verzorgen, bij logo's kunnen wel kosten ontstaan, wanneer er geen goed bruikbaar logo wordt aangeleverd voor de bedrukking op een Apple Tag sleutelhanger. Wij hebben een vectorfile nodig in Ai, EPS of CDr voor WINDOWS. MAC-bestanden en/of bewerkingen vanuit Photoshop kunnen wij niet verwerken, net als bijvoorbeeld jpg/png die opgeslagen worden als bijvoorbeeld een Ai.

Toepassingen van leren sleutelhangers

Onze sleutelhangers worden veel ingezet als relatiegeschenk door veel klanten in de mobiliteitssector van kunstlederen, veganistische Apple Tags of leren fietssleutelhanger, autosleutelhanger, sleutelhanger voor scooters, maar ook hotelsleutelhangers, souvenir sleutelhangers en nog vele andere sectoren.
Het aantal leren sleutelhangers wat minimaal besteld dient te worden is 100 stuks.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »