• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Sleutellabels

Het grootste assortiment sleutellabels van Nederland! En kun je toch niet vinden wat je zoekt? Doe een aanvraag bij ons en wij denken graag mee.
Sleutellabels zijn de oplossing in de chaos van sleutels. Elk gebouw, huis, hotel of kantoorpand kampt ermee, er zijn ontzettend veel sleutels! CombiCraft levert veelzijdige functionele en prachtige sleutellabels. Daarmee krijgt de sleutel zijn ware karakter terug. En sta jij straks niet meer met een handvol 'onbekende sleutels' de juiste bij het slot te zoeken.
 

Sleutel-etiketten met insteekstrip

De meest simpele en ook goedkope oplossing voor een sleutellabel zijn onze labels met insteekstrip. Deze functionele labels zijn makkelijk aan te brengen, beschrijfbaar, goedkoop en volledig waterbestendig.

Sleutellabels met inschuifpapier

Sleutellabels met inschuifpapier zijn klassiekers onder de sleutellabels. Relatief goedkoop, gaat lang mee en doordat het inschuifpapiertje gemakkelijk beschreven en verwisseld kan worden maakt deze labels multi-functioneel. 

Kunststof Sleutellabels met gravering

Plastic sleutellabels met een gravering zijn water en UV bestendig, vrolijk, kleurrijk en gaan lang mee. De sleutellabels kunnen volledig naar wens worden gegraveerd met doorlopende nummers, kentekens, serienummers, teksten of logo's.

Metalen Sleutellabels met gravering

Metalen sleutellabels zijn er in Aluminium, RVS / Edelstaal en Messing. Aluminium is het meest voorkomend door het lichte gewicht, mooie kleuren en betaalbaarheid. Voor de echte kwaliteitsgenieter leveren wij ook prachtige Edelstaal of Messing sleutellabels in allerlei vormen en maten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »