• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Hangetiketten en labelhouders om aan planten of objecten te hangen

8
Bij CombiCraft vind je hangetiketten en labelhouders in verschillende vormen, maten en kleuren, geschikt om aan planten, struiken, bomen of andere objecten te hangen. Onze hangetiketten kun je beschrijven, bestickeren of zelf bedrukken.
Lees meer
Sorteren op:
1000 Micron
Voor laserprinters
Voor laserprinters

Hangetiketten van kunststof voor verschillende toepassingen

Met een hangetiket geef je eenvoudig aan om welke boom, plant of struik het gaat. Een hangetiket kan ook dienen als planten- of bomenpaspoort, met alle gegevens die nodig zijn om de plant of boom te identificeren. Naast bomen en planten kun je hangetiketten ook aan andere objecten bevestigen met een ijzerdraad, touwtje, tie-wrap of sleutelring.

Hangetiketten voor laserprinters om zelf te bedrukken

Binnen ons assortiment vind je hangetiketten die je kunt voorzien van een eigen opdruk met behulp van een laserprinter. Neem bijvoorbeeld de hangetiketten van PET in de maten 74,2 x 105 mm en 105 x 148,5 mm. Deze zijn bestand tegen de meeste chemicaliën en kunnen gebruikt worden tot 80 graden Celsius. Daarnaast kun je ze beschrijven met een pen, watervaste stift of bestickeren.

Labelhouders om te bestickeren of te beschrijven

Naast hangetiketten vind je bij ons ook labelhouders in verschillende kleuren en maten. Labelhouders bieden een handige oplossing om er bijvoorbeeld keuringsstickers op te plakken en deze aan het gekeurde object te bevestigen. Naast keuringsstickers kun je er ook andere soorten stickers opplakken of de labelhouders beschrijven met een watervaste stift. Bij elke labelhouder wordt de binnenmaat vermeld. De houders zijn weersbestendig en zijn voorzien van een handig ophanggat.

Bestel jouw hangetiketten of labelhouders bij CombiCraft

Met een hangetiket of labelhouder kun je eenvoudig een boom, plant of ander gewenst object snel labelen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Neem contact met ons op voor vragen via [email protected] of bel/WhatsApp naar +31 (0)55 - 36 00 380.

Veelgestelde vragen

Worden de hangetiketten geleverd met bevestiging?
Nee, de kunststof hangetiketten worden niet allemaal geleverd met bevestigingsmateriaal. Onze hangetiketten van 1000 micron kun je gemakkelijk ergens aan hangen, en de etiketten met verzinkt draad zijn voorzien van een bevestiging. Onze hangetiketten voor de laserprinter zijn niet voorzien van een bevestiging. Hiervoor kun je zelf een touwtje of ijzerdraad doorheen halen om ze ergens aan te hangen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »