• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Sleufetiketten en labels met makkelijke bevestiging voor snelle identificatie

Op zoek naar hulpmiddelen om belangrijke informatie op te noteren? Ons assortiment bestaat uit krachtige labels en etiketten die bestand zijn tegen uitdagende omstandigheden. Eenvoudig te printen of te beschrijven met jouw gewenste gegevens.

Etikethouders in kantoren en magazijnen

Wie behoefte heeft aan orde en overzicht, kan niet misgaan met een label of etikethouder. Deze houders zijn ideaal voor kantoren en magazijnen. Kies uit etikethouders met dubbelzijdig tape, magneten of zonder bevestiging. Een label- of etikethouder kun je gebruiken voor orders, mappen, lades, kasten, planken of magazijnstellingen. Ons aluminium profiel van 75 x 30 mm is bijvoorbeeld makkelijk te bevestigen op de gewenste plek. Is de bestemming of inhoud veranderd? Dan kun je het inschuifpapier vervangen en herschrijven met de nieuwe informatie. 

Sleufetiketten om te printen of te beschrijven

Identificatie gaat snel en overzichtelijk met een sleufetiket. Noteer de informatie op het etiket en lus deze aan een plant, krat of stelling. Toepasbaar in de tuinbouw, transport, levensmiddelenindustrie en distributie. Je kunt kiezen uit diverse sterke materialen, zoals Tyvek, PVC, HDPE en LDPE. In ons assortiment vind je ook ISEGA gecertificeerde sleufetiketten voor de levensmiddelenindustrie. Afhankelijk van het materiaal kun je de gegevens noteren met een pen, stift of sticker. Liever bedrukken? Wij hebben sleufetiketten voor de Thermal Transfer printer (TT-printer), laserprinter en matrixprinter.

Stevige steeketiketten voor plant identificatie

Met een steeketiket geef je aan welk plantje er in de grond zit. De plantenstokjes kunnen ook als plantenpaspoort dienen, met alle gegevens die de identificatie van de plant mogelijk maken. Onze stevige etiketten steek je makkelijk en snel in de grond. Je kunt een plantenlabel zelf beschrijven of bedrukken. Naast de keuze in formaten, kleuren, kun je namelijk ook kiezen voor de compatibiliteit met diverse soorten printers. Kies bijvoorbeeld voor steeketiketten op A4-vellen voor laserprinters of gekleurde steeketiketten op rol die geschikt zijn voor de TT-printer om makkelijk jouw informatie te printen.

Werkplaatslabels in de autogarage

In iedere garage zijn ze te vinden: labels voor aan de autosleutel. Een must om te voorkomen dat sleutels in de war raken. Iedere sleutel dient voorzien te worden van gegevens, zodat de juiste sleutel gepakt wordt bij de juiste auto. De werkplaatslabels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het auto label met rattenstaart is een echte klassieker. Je doet de autosleutel aan de lus, die je vervolgens vastzet in het beschrijfbare hoofddeel van de werkplaatslabel. Er zijn werkplaatslabels die je kunt beschrijven met een pen of watervaste stift en werkplaatslabels die je kunt gebruiken met de TT-printer. 

Waterproof hangetiketten voor alle groene vingers

Met hangetiketten kun je op een makkelijke manier planten en bomen labelen. Of je nou een privé moestuin hebt of in de tuinbouw werkt: het zorgt ervoor dat je makkelijk het groen kunt identificeren. Aan het label zit een ophangoog of twee verzinkte draden zodat je het hangetiket kan bevestigen. Je kunt ze beschrijven of voorzien van een sticker. Een favoriet zijn onze kunststof hangetiketten. Deze etiketten zijn UV- en vochtbestendig en hebben een dikte van 100 micron, zodat ze lang meegaan in jouw tuin. Er is keuze uit diverse kleuren zodat je een kleurcodesysteem kunt toepassen voor goed overzicht. Liever bedrukken? Kies dan een van de onze etiketten voor de laserprinter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »