• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Deurbordjes met tekst in diverse materialen en maten

Het grootste aanbod van plastic, aluminium, messing en plexiglas deurbordjes. Altijd jouw eigen ontwerp mogelijk tegen de laagste prijs en vanaf één stuk.

Deurbordjes met een eigen ontwerp of bedrukking

Bij CombiCraft vind je een uitgebreid assortiment aan deurbordjes in diverse formaten, kleuren en bevestigen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Wij kunnen vrijwel alle deurbordjes ook in andere formaten maken met iedere gewenste bedrukking. Zo maak jij het mogelijk de bordjes geheel in eigen stijl te maken. Je kunt altijd zonder enige verplichting een aanvraag bij ons doen. Wij denken graag mee. Maatwerk is onze specialiteit. 

Pictogram bordjes

Veel van onze deurbordjes bevatten een brede selectie van pictogrammen. Pictogrammen maken de deurbordjes extra duidelijk en zijn een extra bevestiging van de tekst voor kinderen of mensen die moeite hebben met lezen van teksten. Daarnaast hebben veel pictogrammen een duidelijk vastgestelde betekenis, zoals een verbodspictogram of een waarschuwingspictogram. Ben je op zoek naar een specifiek pictogram of heb je zelf een pictogram dat je graag op een deurbordje wil hebben? Ontwerp dan je eigen pictogram bordje!  

Welk materiaal is geschikt voor mijn deurbordje?

Wij hebben deurbordjes van allerlei materialen. Welk materiaal past bij jouw deurbordje hangt af wat voor eisen je hebt:

  • Aluminium is een licht en sterk materiaal voor onze deurbordjes. Al onze aluminium deurbordjes zijn geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik. Deze bordjes zijn bestand tegen temperatuurwisselingen en zijn UV-bestendig. Daarnaast is aluminium 100% recyclebaar. 
  • RVS is veel sterker dan aluminium en vervormd nauwelijks onder extreem gewicht of hitte. Wij werken voor onze nummerplaatjes altijd met kwalitatief RVS, en niet alleen met een glascoating.
  • Messing is vooral een erg mooi materiaal dat de deurbordjes een chique uitstraling geeft. Messing is daarbij ook relatief kostbaar, maar wel bijzonder duurzaam materiaal. Messing wordt ook wel aangeduid met de naam geelkoper aangezien de kleur lijkt op de kleur van goud. Dit maakt het materiaal prachtig voor een deurbordje. De kleur van messing kan iets veranderen in de buitenlucht. Messing is een materiaal dat niet roest. 
  • PVC is een kunststof, dat goedkoop en makkelijk te behandelen is. Deurbordjes van PVC zijn vooral in grote aantallen een goedkope goede oplossing. PVC bordjes zijn niet geschikt voor langdurig buitengebruik en bij grote temperatuurverschillen.
  • Plexiglas deurbordjes leveren wij vooral om een leuke vorm te geven aan pictogrammen en symbolen. Plexiglas is een acrylaat (kunststof) en goed buiten en binnen te gebruiken. Plexiglas is gemakkelijk te snijden en relatief goedkoop. Ook heeft het enkele leuke eigenschappen zoals een spiegel afwerking of metallic zilver en goud.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »