• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Consumptiebonnen

Wij bieden zowel standaard consumptiebonnen, bonnen waarin je een eigen tekst kunt plaatsen of consumptiebonnen volledig naar eigen ontwerp aan.

Consumptiebonnen kunnen een uitstekende oplossing zijn voor evenementen, beurzen, feestjes of borrels. Daarnaast kan het ook een mooi middel zijn om je eigen merk of eventueel een sponsor in beeld te brengen. En een extra plus, consumptiebonnen zijn de plastic vrije oplossing en daarmee ook milieuvriendelijker dan festivalmuntjes of matjes. Twee vliegen in één klap.

De consumptiebonnen die je gisteren eigenlijk al nodig had. Wat nu?

Veel van onze standaard bonnen liggen op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Voor 14:00 besteld gaat nog dezelfde dag de deur uit. Kijk voor de zekerheid wel even bij de genoemde levertijden. Mocht je toch een consumptiebon met eigen bedrukking willen, kunnen we deze soms óók nog dezelfde dag versturen. Vooral als er snel een ontwerp ligt. Neem hiervoor in ieder geval even contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat er mogelijk is. 

We kunnen ook (tegen een toeslag) ook een gegarandeerde next-day delivery verzorgen i.p.v. de reguliere pakketservice.

Wil je losse bonnen, consumptiekaarten, bonnen op strips of liever een rol? 

Misschien wist je niet dat er veel verschillende uitvoeringen van consumptiebonnen zijn. Grof gezien zijn er vier uitvoeringen die veel verkocht worden:

  • Bonnen op een strip - de klassieke consumptiebon, meestal op strips van 10 voor het rekengemak.
  • Consumptiebonnen op een rol - deze worden vooral de laatste jaren steeds meer verkocht door het vintage/hippe karakter.
  • Consumptiekaarten - de milieuvriendelijke variant van de festivalmunten op een matje. Ook een goed alternatief voor een recycle munt.
  • Losse consumptiebonnen - de budget oplossing en handig voor uitgifte van vaak 1 bonnetje per keer.

Bonnen op strip?

De bonnen op strip zijn de echte klassiekers. Vooral door het promoten van de verkoop van 10 bonnen in één keer (door handig prijsbeleid) maakt dat de uitgifte van hele strips erg makkelijk. Dit voorkomt fouten en verhoogt de snelheid. We hebben een ruim aanbod standaard bonnen op strip, bonnen met een eigen tekst of een volledig eigen design.

Bonnen op rol?

Het grote voordeel van de bonnen op rol is dat ongeacht het aantal bonnen dat iemand afneemt, je deze altijd in één lange strip van de rol kunt halen. Vooral wanneer de rol in een roldispenser is aangebracht kan dit razendsnel gaan. Wel even opletten met tellen van het aantal bonnen wanneer er in één keer veel worden verkocht. We hebben een ruim aanbod standaard bonnen op rol of een volledig eigen design.

Consumptiekaarten?

Consumptiekaarten van papier is de eco friendly / milieuvriendelijke variant (draagt niet bij aan de plastic soep!) van de plastic breekmatjes die veel op festivals gebruikt worden. Uitgifte van bonnen is gemakkelijk. Doordat de kaarten kleine bonnetjes bevatten zijn er niet alleen minder bomen nodig, maar is het ook goedkope oplossing. Wil je 1000 standaard consumptiebonnen op kaarten betaal je slechts 9€ exclusief BTW. En die prijs zakt behoorlijk bij het afnemen van grotere aantallen. We hebben een ruim aanbod standaard consumptiekaarten maar maken ook graag de kaarten volledig naar jouw eigen ontwerp.

Losse consumptiebonnen?

Dit is onze budget oplossing consumptiebon voor degene met een klein budget. Niet altijd het meest praktische wanneer veel bonnen gelijktijdig worden besteld, maar voor kleine toepassingen zeker een goed betaalbaar initiatief.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »