Onze webshop heeft een update gekregen, hierdoor kunnen onderdelen van de webshop er anders uitzien.
  • Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Consumptiebonnen

Wij bieden zowel standaard consumptiebonnen, bonnen waarin je een eigen tekst kunt plaatsen of consumptiebonnen volledig naar eigen ontwerp aan.
Lees meer

Op zoek naar consumptiebonnen? Hieronder nog een aantal dingen die kunnen helpen bij het zoeken van de juiste bonnen voor jou. Kom je er niet uit? Je kunt ons altijd even bellen voor advies.

 

Last-minute: De consumptiebonnen die je gisteren eigenlijk al nodig had. Wat nu?

Veel van onze standaard bonnen liggen op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Kijk even goed bij de genoemde levertijden. Mocht je toch nog een bon of lootje met eigen bedrukking willen, kunnen we deze soms ook nog dezelfde dag versturen. Vooral als er snel een ontwerp ligt. We kunnen daarnaast (tegen een toeslag) eventueel ook een gegarandeerde next-day delivery verzorgen i.p.v. de reguliere pakketservice. Neem in het geval van haastige klussen (waar de levertijden niet passen) in ieder geval altijd even telefonisch contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat er mogelijk is.

Wil je losse bonnen, consumptiekaarten, bonnen op strips of liever een rol? 

Misschien wist je niet dat er veel verschillende uitvoeringen van consumptiebonnen zijn. Grof gezien zijn er vier verschillende uitvoeringen die veel verkocht worden:

  • Bonnen op een strip - de klassieke consumptiebon, meestal op strips van 10 voor het rekengemak.
  • Consumptiebonnen op een rol - deze worden vooral de laatste jaren steeds meer verkocht door het vintage/hippe karakter.
  • Consumptiekaarten - de milieuvriendelijke variant van de festivalmunten op een matje. Ook een goed alternatief voor een recycle munt.
  • Losse consumptiebonnen - de budget oplossing en handig voor uitgifte van vaak 1 bonnetje per keer.

Bonnen op strip?

De bonnen op strip zijn de echte klassiekers. Vooral door het promoten van de verkoop van 10 bonnen in één keer (door handig prijsbeleid) maakt dat de uitgifte van hele strips erg makkelijk. Dit voorkomt fouten en verhoogt de snelheid. We hebben een ruim aanbod standaard bonnen op strip, bonnen met een eigen tekst of een volledig eigen design.

Bonnen op rol?

Het grote voordeel van de bonnen op rol is dat ongeacht het aantal bonnen dat iemand afneemt, je deze altijd in één lange strip van de rol kunt halen. Vooral wanneer de rol in een roldispenser is aangebracht kan dit razendsnel gaan. Wel even opletten met tellen van het aantal bonnen wanneer er in één keer veel worden verkocht. We hebben een ruim aanbod standaard bonnen op rol of een volledig eigen design.

Consumptiekaarten?

Consumptiekaarten van papier is de eco friendly / milieuvriendelijke variant (draagt niet bij aan de plastic soep!) van de plastic breekmatjes die veel op festivals gebruikt worden. Uitgifte van bonnen is gemakkelijk. Doordat de kaarten kleine bonnetjes bevatten zijn er niet alleen minder bomen nodig, maar is het ook goedkope oplossing. Wil je 1000 standaard consumptiebonnen op kaarten betaal je slechts 9€ exclusief BTW. En die prijs zakt behoorlijk bij het afnemen van grotere aantallen. We hebben een ruim aanbod standaard consumptiekaarten maar maken ook graag de kaarten volledig naar jouw eigen ontwerp.

Losse consumptiebonnen?

Dit is onze budget oplossing consumptiebon voor degene met een klein budget. Niet altijd het meest praktische wanneer veel bonnen gelijktijdig worden besteld, maar voor kleine toepassingen zeker een goed betaalbaar initiatief.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »