• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Losse plexiglas 3D letters & cijfers - Freesletters - Decoratieletters

17
Mooie plexiglas losse 3D letters en 3D cijfers. Kun je niet vinden wat je zoekt? Doe een aanvraag bij ons en wij denken graag mee.
Lees meer
Sorteren op:

Plexiglas 3D letters en cijfers zijn uitstekende oplossing voor mooie gesneden letters met een hoogwaardige glans. Plexiglas 3D letters zijn uitstekend te gebruiken als mooie fijn afgewerkte wanddecoratie voor zowel binnen als buiten. 

Plexiglas acrylaat decoratieletters & cijfers

We leveren Plexiglas letters zonder bevestiging, met tape aan de achterzijde, gaten (zichtbaar aan voorzijde) of met busjes en afstand houders (niet zichtbaar aan de voorzijde). 

Plexiglas is beschikbaar 13 verschillende kleuren: Wit, Geel, Oranje, Rood, Licht Groen, Donker Groen, Grijs Blauw, Zwart, Zilver-Metallic, Goud-Metallic en Transparant. Bij transparant zijn de 3D letters doorzichtig, alle andere kleuren zijn niet transparant en hebben volle kleuren. In spiegel kun je jezelf zien. Plexiglas letters zijn standaard verkrijgbaar van 4 tot 30 cm. Andere afmetingen doen wij op aanvraag. 

Op zoek naar kleine letters in plaats van hoofdletters?

Wij kunnen ook kleine letters leveren wanneer dit expliciete wordt aangevraagd. Hetzelfde geldt voor bijzondere tekens die wel in het normale schrift zitten zoals haakjes, procent teken of een @. Ook kunnen wij eigen lettertypes of zelfs logo's in 3D uitsnijden. Stuur ons gerust (vrijblijvend) een aanvraag voor jouw wensen.

Op zoek naar aan elkaar geschreven plexiglas woorden of teksten?

Uiteraard is het mogelijk om woorden te creëren van losse plexiglas 3D letters, maar wij bieden ook veel aan elkaar geschreven of samengestelde woorden. Dit maakt het ontwerp soms mooier, maar soms ook gemakkelijker om te bevestigen of een bepaalde stijl aan te houden. Kijk hiervoor eens in de teksten sectie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »