• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Bonnen & Lootjes

Diverse soorten bonnen, onder andere: consumptiebonnen, garderobenummers, lootjes, dubbelnummers, kraskaarten, stempelkaarten, entreebewijzen, afhaalbonnen, afgiftebewijs, parkeerbonnen. Standaardbonnen en bonnen naar jouw eigen ontwerp.

Er is bijna geen ruimer woord te verzinnen dan bonnen. Wat voor een bonnen? Inderdaad. Er zijn veel verschillende bonnen mogelijk.

Kun je niet helemaal vinden wat je zoekt? Je kunt altijd een aanvraag bij ons doen en kijken wij wat we voor jouw kunnen betekenen. Naast onze standaard producten maken wij veel producten op maat. We denken graag mee in oplossingen!

Consumptiebonnen

Consumptiebonnen bedrukt met uw ontwerp of voorgedrukte bonnen direct uit voorraad leverbaar. Er is keuze uit vele mogelijkheden en standaard designs. We hebben consumptiebonnen los, op strip, op kaart of op rol. Ook leveren wij consumptiebonnen met (extra) perforaties, beveiliging of UV druk.

Entreebewijzen

Wij bedrukken en perforeren kwalitatieve entreekaarten en entreebewijzen. En dat zonder opstartkosten. Met beveiligingsdruk, UV druk of extra perforaties. We hebben losse entreebewijzen, op strip of op rol.

Garderobenummers

Jas kwijt? Garderobe een chaos? Met onze garderobenummers is jouw kapstok een georganiseerd pareltje. We hebben garderobe nummers met een extra groot gat voor kleerhanger of kapstokhaak. Ook kunnen we garderobestroken leveren voor als je liever werkt met een nietje om een tas heen of bagage labels met een insteeklus. Standaard of in jouw huisstijl.

Knipkaarten

Knipkaarten of strippenkaarten volledig in jouw eigen huisstijl. Wij maken losse kaarten of kaarten in boekjes om jouw omzet een boost te geven.

Afgiftebewijzen

Afgiftebewijzen in jouw eigen huisstijl en ontwerp.

Dubbelnummers of Loterij loten bedrukken

Loterij, prijsvraag en winacties zijn altijd leuk en gezellig. Wij maken loterij loten of lootjes met extra perforaties en nummeringen. Volledig op basis van jouw wens. We hebben losse kaarten en kaarten in een boekje.

Parkeertickets

Parkeertickets met extra perforaties. Jouw parkeerterrein was nog niet eerder zo georganiseerd. Wij bedrukken parkeertickets met jouw eigen ontwerp of kunnen je voorzien van standaard parkeerbonnen direct uit onze voorraad. 

Bierviltjes bedrukken

Bierviltjes voor kleinverbruikers. Al jouw eigen bierviltjes bedrukken vanaf 25 stuks. Een ideaal verjaardagscadeau voor de bierliefhebber.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »