• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Lootjes & Dubbelnummers

25
Wij bieden een ruim assortiment lootjes, loten en dubbelnummers. Kun je niet vinden wat je zoekt? Doe een aanvraag bij ons en wij denken graag mee.
Lees meer
Sorteren op:
€15,95

Deliverytime

€15,95

Deliverytime

jouw ontwerp
€11,95

Deliverytime

jouw eigen tekst
Ø 40mm
€0,59

Deliverytime

Ø 75mm
€0,69

Deliverytime

jouw eigen tekst
jouw eigen ontwerp
jouw eigen ontwerp
Extra grote loten
jouw eigen ontwerp
Sale
€3,99 €2,99

Deliverytime

jouw eigen ontwerp
Offerte

Deliverytime

Loterij, prijsvraag en winacties zijn altijd leuk en gezellig. Wij maken lootjes volledig naar jouw wens. Eventueel met extra perforaties, nummeringen op losse vellen of in boekjes. 

Standaard dubbelnummers voor een klein budget

Onze budget boekjes zijn erg populair (6000 dubbelnummers voor Euro 14,95 excl. BTW), vooral als simpele, goedkope en mooie oplossing voor veel dubbelnummers. De boekjes zijn van hoge kwaliteit en door de kaft blijven de nummers goed bewaard.

Vormgeving eigen ontwerp lootjes

Ben je niet grafisch onderlegd, maar wil je wel graag mooie lootjes laten bedrukken? Dan kun je dat op de volgende wijze doen:

  • Maak een opzet van hoe de lootjes eruit moeten zien in bijv. paint of een tekenprogramma.
  • Lever van alle logo's en tekeningen die op de lootjes komen, een grafisch bestand aan. Dit is een eps/cdr/ai etc. Een hele goede scherpe jpg van uitstekende kwaliteit kan ook voldoen. Logo's en afbeeldingen die niet van voldoende kwaliteit zijn kunnen korrelig overkomen. 
  • Ook foto's en achtergronden graag apart toesturen. Let er hierbij op dat de kwaliteit van de bestanden hoog is!
  • Standaard symbolen van bijv. een bingo draaimolen of koffiekopje hebben wij beschikbaar, mocht je daarin geïnteresseerd zijn.
  • Alle bestanden kunnen naar [email protected] 

Vormgeving voor grafische experts

Je kunt een volledig ontwerp naar ons opsturen op het gewenste formaat in ai, cdr of grafische pdf. Vraag ons eventueel naar beschikbare templates. Bestanden kunnen naar [email protected] 

Verzending en bezorging

Bestelling van standaardartikelen voor 14:00 op werkdagen gaan gegarandeerd dezelfde dag nog de deur uit. Bestelling van eigen ontwerp lootjes/dubbelnummers kunnen wij ook spoedig leveren, maar neem dan even telefonisch contact met ons op, om daar zeker van te zijn. Wij hebben ook opties voor UPS garantie next day delivery of koeriers tot onze beschikking voor hele haastige klussen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »