• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Spaarkaarten & Knipkaarten

5
Wij maken allerlei spaarkaarten, knipkaarten of consumptiekaarten van (verzwaard) papier. Kun je niet vinden wat je zoekt? Doe een aanvraag bij ons en wij denken graag mee.
Lees meer
Sorteren op:
jouw eigen ontwerp
€17,95

Deliverytime

jouw eigen ontwerp
€18,95

Deliverytime

jouw eigen ontwerp
€19,95

Deliverytime

jouw eigen ontwerp
€15,95

Deliverytime

Laat jouw klanten terugkomen met een leuke spaarkaart, loyaltycard of knipkaart. Spaarkaarten worden full colour bedrukt en kun je beschrijven, bestempelen, perforeren of een sticker op plakken.

Spaarkaart bedrukken

Spaarkaarten zijn kaarten waarmee je loyale klanten tegemoet wilt komen met een leuke verassing wanneer ze herhaaldelijk bij jou zijn langsgekomen. Bijvoorbeeld met een gratis kop koffie, bolletje ijs of korting op een behandeling in de kappersstoel. Wij maken spaarkaarten volledig naar eigen ontwerp van de klant. De meeste spaarkaarten hebben een creditcard formaat waardoor ze gemakkelijk in de portemonnee passen. Ook hebben we strippenkaarten die lang en dun zijn die ook regelmatig als spaarkaart worden besteld.

Spaarkaarten zijn er meestal in de vorm van een stempelkaart, een kaart waarop stickertjes geplakt worden of een knipkaart. Wij bieden alle vormen aan.

Knipkaart bedrukken

Knipkaarten zijn er in allerlei vormen. De meeste voorkomende is een kaart waarbij een klant voorafgaand voor een bepaald bedrag direct een aantal consumpties, bezoeken van het zwembad, behandelingen, lessen (etc.) afneemt. Iedere keer dat er gebruik wordt gemaakt van een dienst/product wordt de kaart ingeknipt. Wij maken de meeste knipkaarten op creditcard formaat (lekker handig meenemen!), volledig naar eigen ontwerp.

Gaatjes maken in de knipkaart 

Wij bieden ook een super handige kniptang aan die gemakkelijk (en mooi!) een 5mm gaatje in de kaart maakt. Deze perforator is een mooie oplossing voor bijvoorbeeld strippenkaarten of knipkaarten. Let er wel op met het design dat alle delen die geknipt moeten worden, zich niet te ver van de rand bevinden. 

Stempelen met een spaarstempel

Een stempelkaart is natuurlijk niet compleet zonder spaarstempel. We hebben enkele standaard spaarstempels beschikbaar in 1cm rond. Deze stempel past doorgaans precies in een vierkant hokje op de stempelkaart. Eventueel kunnen we ook z'n spaarstempel maken met jouw eigen symbool of mini-logo. Voor grotere stempelvlakken hebben we ook een breed assortiment stempels op maat. 

Verzending en bezorging

Voor spaarkaarten met een eigen bedrukking kun je de levertijden in het artikel vinden. Heb je de spaarkaarten met spoed nodig, kunnen we deze soms óók nog dezelfde dag versturen. Vooral als er snel een ontwerp ligt. Neem hiervoor in ieder geval even telefonisch contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat er mogelijk is. Wij hebben ook opties voor UPS garantie next day delivery of koeriers tot onze beschikking voor hele haastige klussen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »