• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Borden & bordjes

Ontwerp jouw eigen bord / bordje of kies voor één van onze standaard borden. Kun je niet vinden wat je zoekt? Doe een aanvraag bij ons en wij denken graag mee.

Ontwerp jouw eigen bord of bordje of kies voor één van onze standaard borden. Wij bieden borden van plastic, aluminium, messing, edelstaal of hout. Ook leveren wij vinyl letters, magneetstickers, raamstickers en losse uitgesneden letters en cijfers. 

Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van allerlei borden. Heb je advies nodig, neem dan rustig telefonisch contact met ons op of doe een aanvraag bij ons in de email. We denken graag mee in oplossingen!

Borden met een eigen ontwerp

Wij maken firmaborden of bedrijfsborden naar ieders ontwerp. Dat doen wij snel en goedkoop. Je kunt er zelf voor kiezen om volledig ontwerp aan te leveren in onze ontwerptool of onze hulp te vragen bij het ontwerp van jouw firmabord. Zowel voor buiten als binnen maken wij prachtige borden op maat.

Borden op thema

De categorie borden op thema is ontzettend groot. Dit is een verzameling van borden, bordjes en signing opgedeeld per thema, om de lezer te informeren over; wat er niet of juist wel mag; wat er verwacht wordt; of waar je rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld onze ruime selectie van parkeerborden, niet-roken bordjes, waar je fiets te stallen, wel of geen mondkapje en ruime selectie van borden voor medische ondersteuning bij dementie of beperkt gehoor.

Toiletbordjes

We hebben ook een hoop toiletbordjes in alle soorten en maten. We hebben neutrale toiletbordjes die aangeven voor de toiletten zijn, maar ook specifieke symbolen voor dames, heren, gender neutraal of invaliden toiletten. Ook heb je de mogelijkheid om jouw toiletbordje helemaal te ontwerpen, in jouw eigen huisstijl.

Deurbordjes

Klassieke deurbordjes, kamernummers voor een hotelkamer of op zoek naar een makkelijke generieke bordjes om elke bezoeker op weg te helpen. We hebben een aantal standaard formaten deurbordjes, maar kunnen ook helpen met bordjes volledig naar eigen ontwerp van plastic, aluminium, messing of edelstaal.

Huisbordjes en Naamplaatjes

Huisbordjes bevat onze selectie naamplaatjes, naamborden, gevelbordjes, huisnummers en de wel bekende ja/nee bordjes. Of wat dacht je van een 'hier waak ik' bordje. Naast de borden om te laten zien wie er woont op welk huisnummer, leveren wij ook veel naambordjes en naamplaatje passend bij de geldende standaards in veel appartementencomplexen.

Tafelbordjes

Tafelbordjes zijn alle staande bordjes voor op tafel, maar ook voor op de balie of bij de receptie. We bieden tafelbordjes van plastic, aluminium of messing in vele designs. We hebben een ruime selectie standaardbordjes zoals gereserveerd of ga voor een eigen tafelbordje met jouw eigen tekst, logo, afbeelding of foto. 

Schuifbordjes

Onze schuifbordjes bevat een ruime selectie van allerlei bordjes die veelal in kantoor of werkomgeving worden gebruikt/ Zo bieden we vele vrij-bezet borden en afwezigheidsborden. Ook helpen wij graag met het organiseren van kasten, dozen en ruimten met onze etiketten en labelhouders. Op zoek naar een schuifbordje wat je nergens kunt vinden? Geen probleem, wij ontwerpen veel van onze bordjes helemaal zelf en helpen je graag op weg.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »