• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Werkplaatslabels, labels om sleutel aan op te hangen

45
In iedere garage zijn ze te vinden, labeltjes om de sleutels van klanten aan te bevestigen, om te voorkomen dat sleutels door elkaar geraken. Iedere sleutel dient voorzien te worden van gegevens, zodat de juiste sleutel gepakt kan worden die bij de betref
Lees meer
Sorteren op:
B E S T S E L L E R
jouw eigen ontwerp
ACTIE-PRIJS
voor LASERPRINTERS
1000 Stuks per rol
jouw eigen ontwerp
3000 stuks per rol
€0,90

Deliverytime

€2,09

Deliverytime

€1,75

Deliverytime

Werkplaatslabels en Sleutellabeling.

In iedere garage zijn ze te vinden, werkplaatslabeltjes om er de autosleutels van de klanten aan te bevestigen, om te voorkomen dat sleutels door elkaar geraken. Iedere sleutel dient voorzien te worden van gegevens, zodat de juiste autosleutel gepakt kan worden die bij de betreffende auto past.

De werkplaatslabels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen van hard kunststoffen werkplaats labels, maar ook labeltjes van flexibel kunststof.
Het bekendst zijn de zogenaamde rattenstaartjes, een werkplaatslabel met een "lange staart" 
Je doet de autosleutels aan de lus, die je vervolgens vastzet in het beschrijfbare hoofddeel van de werkplaats-labels. Er zijn werkplaatslabels van Tyvek, maar ook van kunststoffen die middels een Thermalprinter te voorzien zijn van gegevens. Onze werkplaatslabels op A4 vellen kunnen ook beschreven worden, zowel met een pen als met watervaste stift.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »