Onze webshop heeft een update gekregen, hierdoor kunnen onderdelen van de webshop er anders uitzien.
  • Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk
CombiCraft Wifi bordje Aluminium met jouw Wifi gegevens Ø75mm met tape
Wifi bordje Aluminium met jouw Wifi gegevens Ø75mm met tape €2,99

Wifi bordje Aluminium met jouw Wifi gegevens Ø75mm met tape

met uw inloggegevens
€2,99
(vanaf prijs, excl. BTW)
Artikelnummer: PM-02366
Levertijd: 2-3 werkdagen
  • Maatwerk mogelijk op aanvraag
  • Professionele kwaliteit
  • Spoedlevering mogelijk
Informatie

Wifi bordje met inloggegevens

Een aluminium wit of zilverkleurig wifi-bordje (Ø75mm)voorzien van een zwarte druk. Op het wifi bordje vinden we beide Wifi symbolen terug, die gebruikt worden om Wifi aan te duiden. We doen dat omdat het symboolbordje ook voor internationale gasten herkenbaar moet zijn als een pictogram bordje waarop de wifi inlog gegevens staan. De grootte van de weergave hangt ook af van de lengte van het wachtwoord. In plaats van het woord "User" op het Wifi bordje kun je ook een andere naam opgeven.
Je kunt op het bordje de naam "Code" vervangen voor wachtwoord of een andere term. De Wifi symbolen hebben wel een vaste plek op het bordje. Het wordt jouw wifi-bordje met jouw inloggegevens.
Let wel goed op, dat je geen fouten maakt in de opgave van het wachtwoord of in de usernaam die op het Wifi bordje gedrukt moeten worden. Een opgave fout of een drukfout maken het bordje waardeloos.

De afmeting van het Wifi bordje is 75mm rond en het bordje heeft dubbelzijdige uiterst sterk 3M-tape aan de achterzijde. U kunt het bordje op de tafels plakken, maar ook aan muren, tegen deuren, tegen ramen e.d. 

Aluminium Rond Aluminium

De Pictogram bordjes en Symbool bordjes van deze aluminium ronde bordjes serie zijn allemaal voorzien van een éénkleurige zwarte opdruk. De Wifi bordjes zijn zowel in de zilverkleur als in het wit verkrijgbaar. CombiCraft bezit een grote verscheidenheid in toiletsymbolen, pictogrammen en reissymbolen, waarbij het ook mogelijk is om je eigen bordje te ontwerpen!

Specificaties
Verkoopeenheid: 1 stuks
Materiaal: Aluminium
Formaat: Ø75mm rond en 0,5mm dik
Bevestiging: Dubbelzijdig tape
Kleuren op afbeelding: De plaatjes zijn indicatief, kleuren kunnen afwijken, dit is geen grond voor reclamatie.
Retourrecht: Deze borden zijn standaard artikelen, waar u wettelijk 14 dagen recht van retour op heeft, echter u dient de producten wel gefrankeerd te retourneren. Die kosten worden niet vergoed.
CombiCraft Wifi bordje Aluminium met jouw Wifi gegevens Ø75mm met tape
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review