• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk

Consumptiemunten met eigen opdruk in vele formaten, materialen, vormen, kleuren en uitvoeringen

39
Op zoek naar consumptiemunten en jetons met jouw eigen opdruk of reliëf? Wij hebben consumptiemunten van gerecycled plastic, hout en metaal die wij volledig op wensen van de klant maken. En dat al sinds 1995.
Lees meer
Sorteren op:
jouw eigen ontwerp
jouw eigen ontwerp
jouw eigen ontwerp
Grote Ø35mm munten in jouw ontwerp

Ons assortiment van consumptiemunten en jetons met jouw eigen opdruk of reliëf. Munten zijn er van gerecycled plastic, hout en metaal.

Liever eerst een offerte?

Bij afname van (grote aantallen) munten kun je ook altijd een aanvraag bij ons doen. Dan sturen wij vrijblijvend een offerte op maat. Je wensen kunnen naar [email protected]

FAQ

Bij een klein aantal munten toch een eigen opdruk of bedrukking? Dat kan.

Ook voor kleine oplages hebben wij een aantal uitstekend passende producten. Wij leveren bedrukte plastic munten voor kleinverbruikers al vanaf 100 stuks met jouw eigen ontwerp! Voor duurzame oplossingen graveren en bedrukken wij ook houten munten vanaf 1 stuks.

Hoe kan ik het beste mijn ontwerp voor een munt aanleveren? 

Wij ontvangen graag jouw logo's en afbeeldingen als grafische bestanden (AI, EPS of PDF voor windows) per mail, samen met een eventuele textuele uitleg. Dit kan gemaild worden naar [email protected]  Wij maken altijd eerst een werktekening van de munt ter goedkeuring voordat we de munten in productie nemen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »