• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk
CombiLux Messing brievenbus in de maat 280x90mm  afgewerkt in antraciet gekleurd messing met glanzende gepolijste  klep. De opening gaat naar binnen open (duwen)
Messing brievenbus in de maat 280x90mm afgewerkt in antraciet gekleurd messing met glanzende gepolijste klep. De opening ga €139,95

Messing brievenbus in de maat 280x90mm afgewerkt in antraciet gekleurd messing met glanzende gepolijste klep. De opening gaat naar binnen open (duwen)

€139,95 excl. BTW ( €169,34 incl. BTW)
Een volledig messing brievenbus in 280x90mm, met twee boorgaten. De afwerking is in antraciet gekleurd messing, de naar binnen openende brievenbus klep is van glimmend gepolijst messing. De buitenvorm van de brievenbus is wat afgerond.
Artikelnummer: CS-C-03267
Levertijd: ca. 1 tot 2 weken

Dit product is ook beschikbaar in de volgende varianten:

  • Maatwerk mogelijk op aanvraag
  • Professionele kwaliteit
  • Spoedlevering mogelijk
Do you have a question about this product?

Do you have a question about this product?

Our employee is happy to help you find the right product

Informatie

Brievenbus, antraciet gekleurd messing met gepolijste klep.

Een mooi contrast geeft deze antraciet gekleurde messing brievenbus in 280x90mm met een glanzende gepolijste brievenbusklep. De buitenvorm van de brievenbus is wat afgerond aan de zijkanten. De klep van deze brievenbus gaat naar binnen toe open. De stijl is wat uitdagend, maar aan ieder detail is aandacht besteed. Het gaat hier om een ambachtelijk vervaardigd product.
De brievenbus met naar binnen openende klep is bij uitstek geschikt voor huizen uit vroegere periodes, historische huizen, praktijken van notarissen en advocaten, hotels, maar ook voor huisdeuren, waarvan de eigenaren, duidelijk iets anders willen dan een goedkoop in massa geproduceerde brievenbus.
De brievenbus is gefabriceerd van antraciet gekleurd messing, mooi, zwaar, degelijk, representatief en heel stijlvol met een mooi contrast.
Mooie messing brievenbussen zijn een sieraad voor iedere huisdeur.
Deze brievenbus heeft twee boorgaten om te bevestigen aan de deur.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »