• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk
CombiLux 100% Elox Aluminium Zilverkleurige en gepolijste brievenbus in de maat 280x90mm.  De opening gaat naar binnen open (duwen)
100% Elox Aluminium Zilverkleurige en gepolijste brievenbus in de maat 280x90mm. De opening gaat naar binnen open (duwen) €89,95

100% Elox Aluminium Zilverkleurige en gepolijste brievenbus in de maat 280x90mm. De opening gaat naar binnen open (duwen)

€89,95 excl. BTW ( €108,84 incl. BTW)
100% Elox Aluminium Zilverkleurige en gepolijste brievenbus in de maat 280x90mm. Deze brievenbus is bij uitzondering, dus niet van messing, maar van mooi gepolijst zilverkleurig aluminium. De buitenvorm van de brievenbus is wat afgerond.
Artikelnummer: CS-C-03268
Levertijd: ca. 1 tot 2 weken

Dit product is ook beschikbaar in de volgende varianten:

  • Maatwerk mogelijk op aanvraag
  • Professionele kwaliteit
  • Spoedlevering mogelijk
Do you have a question about this product?

Do you have a question about this product?

Our employee is happy to help you find the right product

Informatie

Brievenbus, van gepolijst 100% Elox-Aluminium

Een zilverkleurige brievenbus als uitzondering op onze messing serie met brievenbussen, willen we jou ook deze zilverkleurig gepolijste Aluminium brievenbus variant in 280x90mm niet onthouden.

De buitenvorm van de brievenbus is wat afgerond aan de zijkanten. De klep van deze brievenbus gaat naar binnen toe open. De stijl is wat uitdagend, maar aan ieder detail is aandacht besteed. Het gaat hier om een ambachtelijk vervaardigd product.
De brievenbus met naar binnen openende klep is bij uitstek geschikt voor huizen uit vroegere periodes, historische huizen, praktijken van notarissen en advocaten, hotels, maar ook voor huisdeuren, waarvan de eigenaren, duidelijk iets anders willen dan een goedkoop in massa geproduceerde brievenbus.
De brievenbus is gefabriceerd van 100% zilverkleurig gepolijst Elox-Aluminium, mooi, degelijk, representatief en stijlvol. Onze enige zilverkleurige brievenbus.
Mooie brievenbussen zijn een sieraad voor iedere huisdeur.
Deze brievenbus heeft twee boorgaten om te bevestigen aan de deur.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »