Onze webshop heeft een update gekregen, hierdoor kunnen onderdelen van de webshop er anders uitzien.
  • Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk
CombiCraft Fietslabels in diverse afmeringen en kleuren
Fietslabels in diverse afmeringen en kleuren 0,-

Fietslabels in diverse afmeringen en kleuren

Offerte aanvragen
Artikelnummer: PG-00892
Levertijd: 1-7 werkdagen
  • Maatwerk mogelijk op aanvraag
  • Professionele kwaliteit
  • Spoedlevering mogelijk
Informatie

Fietslabels in Acrylaat. Wij graveren hier graag jouw teksten, nummers, logo's of symbolen op. Deze sleutellabel is met een dikte van 1,5 mm of de sterkere 3,0 mm uitermate geschikt voor aan sleutels voor fietsen, kistjes, koffers, kabels en ander labelgebruik buiten. Wij hebben de volgende standaardmaat, al zijn andere maten ook mogelijk:

  • Fietslabel 50 x 12,8 mm met een gat van 3 mm (op foto) in 1.5 of 3mm dikte

Sleutellabels gemaakt van onze speciale Acrylaten zijn Uv- en Corrosie bestendig. Acrylaat labels zijn ideaal in het gebruik, omdat ze overal ingezet kunnen worden van natte ruimtes binnenshuis tot langdurig gebruik buitenshuis. De sleutellabels leveren we in mooie volle heldere kleuren of met fraai afgewerkte metaalkleurige toplagen.

Acrylaat, zeker in 3mm, is sterk en relatief goedkoop. Willekeurige nummering, teksten en eventueel een logo kan worden aangebracht middels een gravering. De labels zijn verkrijgbaar in 1,6mm en 3,0mm dikte. 

Voor bevestigingen, zoals sleutelringen is de keuze groot. Wij leveren ringen ongemonteerd mee, maar op verzoek kunnen wij deze ook tegen een meerprijs voor u bevestigen. Alle maten sleutellabels zijn in principe mogelijk, wij maken alles op bestelling. Maak jouw wens kenbaar en wij sturen jouw graag een passende offerte. 

Sterke sleutellabels speciaal voor het gebruik buiten of gewoon voor binnen. Populair als nummer-tag of  in gebruik als sleutellabel met een brede toepasbaarheid.

Wij ontvangen graag jouw aanvraag. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review