Onze webshop heeft een update gekregen, hierdoor kunnen onderdelen van de webshop er anders uitzien.
  • Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk
CombiCraft Losse letters of woorden Gepolijst messing 65mm hoog Schrift Jones
Losse letters of woorden Gepolijst messing 65mm hoog Schrift Jones 0,-

Losse letters of woorden Gepolijst messing 65mm hoog Schrift Jones

Offerte aanvragen
Artikelnummer: CS-C-01385
Levertijd: 7 tot 14 dagen
  • Maatwerk mogelijk op aanvraag
  • Professionele kwaliteit
  • Spoedlevering mogelijk
Informatie

Losse letters of woorden waarbij de letters aan elkaar geschreven worden van gepolijst messing. Gepolijst messing geeft het metaal een luxe, exclusieve en glanzende afwerking. De losse letters of woorden zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en volledig vocht en weerbestendig. De afmeting van het woord/letter is 65mm hoog en 2mm dik. 

Lettertype: jones schrift

Bevestiging

Wij leveren losse woorden met afstandhouders die in de muur geboord kunnen worden en waar de letters op bevestigd kunnen worden. Hierdoor valt de bevestiging volledig achter de letter (niet zichtbaar aan voorkant, wel aan zijkant). Eventueel is dubbelzijdig tape aan de achterkant of boorgaten in de letters ook mogelijk.

Meerdere woorden recht naast elkaar op de muur bevestigen

Verschillende losse woorden of letters recht op een muur bevestigen kan een uitdaging zijn. Wanneer je graag de letters of woorden recht naast elkaar hangt, kunnen wij ook een plottekening op papier meeleveren. Een plottekening is een papier dat je (tijdelijk) op de muur hangt en duidelijk aangeeft waar je moet boren of plakken om de verschillende woorden recht op de muur te bevestigen.

Zoek je losse woorden in een ander lettertype, formaat of materiaal?

CombiCraft is een specialist in maatwerk en maatwerkoplossingen. Wij maken ook woorden, letters en cijfers volledig naar eigen ontwerp, lettertype, afmeting of materiaal. Op basis van jouw aanvraag maken wij graag een offerte op maat.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review