• Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Experts in maatwerk
CombiCraft Grote Aardappelzetmeel gebaseerde reliëf Consumptiemunten ECO met een eigen ontwerp in XXL formaat, Ø70mm te bestellen vanaf 1000 stuks
Grote Aardappelzetmeel gebaseerde reliëf Consumptiemunten ECO met een eigen ontwerp in XXL formaat, Ø70mm te bestellen vana 0,-

Grote Aardappelzetmeel gebaseerde reliëf Consumptiemunten ECO met een eigen ontwerp in XXL formaat, Ø70mm te bestellen vanaf 1000 stuks

(!) XXL Ø70mm
Offerte aanvragen
Artikelnummer: CS-D-01128B
Levertijd: 1-2 weken

Dit product is ook beschikbaar in de volgende varianten:

  • Maatwerk mogelijk op aanvraag
  • Professionele kwaliteit
  • Spoedlevering mogelijk
Do you have a question about this product?

Do you have a question about this product?

Our employee is happy to help you find the right product

Informatie

CombiCraft reliëfmunten of gegraveerde consumptiemunten volledig gemaakt van aardappelzetmeel. Deze consumptiemunten worden helemaal gemaakt van aardappelschillen, waardoor deze munt 100% biologisch afbreekbaar is. Deze XXL Grote 70mm ronde ecomunten zijn verkrijgbaar per 1000 stuks, vanaf 1000 stuks.

Deze aardappelzetmeel consumptiemunten zijn verkrijgbaar in 8 mooie kleuren.

Aardappelzetmeel: Biologische afbreekbare consumptiemunten

Voor het vervaardigen van deze munten wordt gebruik gemaakt van aardappelschillen en daarmee zijn de munten 100% biologisch afbreekbaar. Door het gebruik van deze aardappelmunten draag ook jij bij aan een beter milieu, zeker wanneer je bewust het plastic alternatief achterwegen laat.

Aardappelzetmeel is een duurzame grondstof. Aardappels kunnen elk jaar geoogst worden en wanneer duurzaam beheerd zijn aardappels een onuitputtelijke grondstofbron. Daarnaast worden deze munten ook nog eens gefabriceerd van het restafval uit de aardappelindustrie, wat zorgt voor een mooie win-win. Aardappelzetmeel is recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Kortom: een uitstekend milieuvriendelijk alternatief voor plastic. 

Biologisch afbreekbare munten hout

Reliëf Consumptiemunten

Reliëfmunten zijn eenkleurige munten. Door het hoogteverschil in het materiaal kun je jouw afbeelding of ontwerp goed zien. Dit valt ter vergelijken met metalen munten zoals ons Eurogeld. Neem een willekeurige Euro betaalmunt; deze bestaat uit een eenkleurig metaal, maar je kunt duidelijk de afbeelding zien door het hoogteverschil. Bij deze munten van aardappelzetmeel doen we precies hetzelfde. 

Zie hier voor onze volledig assortiment reliëfmunten.

Aardappel Consumptiemunten: Maten en kleuren

Aardappelzetmeel munten hebben wij in 8 mooie kleuren en 6 verschillende maten reliëfmunten. Dit artikel betreft de ronde 38m reliëfmunt gemaakt van aardappelzetmeel, onze 29mm consumptiemunt is onze standaard. Deze XXL maat van 70mm is onze grootst beschikbare consumptiemunt.

Gebruik van telbakken en telmachines

Mocht je gebruik willen maken van onze telbakken, dan hebben wij alleen telbakken voor de 29mm consumptiemunt, niet voor deze grote 70mm munt. Onze muntentelmachines zijn eveneens ook niet geschikt voor munten van 70mm, daarvoor is de munt te groot.

Werkwijze: Bestel en stuur je bestanden, zodat wij artwork kunnen maken.

Na het afronden van het bestelproces, graag de eventuele bestanden of beschreven wensen mailen naar [email protected], onder vermelding van je ordernummer. Plaatjes graag als grafische bestanden voor Windows, denk aan grafische PDF's, Adobe Illustrator (Ai), EPS of Coral Draw (CDr). Eventueel een scherpe JPG.

Wij maken naar aanleiding van jouw bestelling altijd eerst artwork ter goedkeuring. Er wordt pas overgegaan tot productie, wanneer je het eens bent met het ontwerp voor de munt. Hou ontwerpen simpel en verzand niet teveel in details, die mogelijk daardoor niet meer zichtbaar zijn. Eenvoudige ontwerpen zijn het mooiste en het meest effectief.

Wij maken geen Artwork in een offertestadium, daarvoor zijn we te druk. Graag bestellen en afrekenen, vervolgens maken wij artwork ter goedkeuring.

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief opstartkosten, clichékosten en verpakking. Er zijn dus geen extra verborgen kosten. De enige kosten die eventueel nog in rekening worden gebracht zijn verzendkosten.

Mocht je op zoek zijn naar een afwijkend product, kun je ook altijd even offerte aanvragen (hier).

Specificaties
Verkoopeenheid: Per 1.000 stuks
Minimale afname: Vanaf 3.000 stuks
Materiaal: Aardappelzetmeel (schillen uit de aardappelindustrie)
Maat: Ø70mm (XXL groot!)
Dikte: 2,35mm
Kleur: 8 kleuren beschikbaar
Gravering: Ontwerp in reliëf naar wens
Rand: Munten hebben een rand
Kleuren op afbeelding: De plaatjes zijn indicatief, kleuren kunnen afwijken, dit is geen grond voor reclamatie.
Retourbeleid: Munten worden speciaal voor jou gemaakt, hier is geen recht van retour van toepassing.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »